acne tarda

volwassenen acne
wat is acne tarda?

Ontdek meer over Acne Tarda, ook wel bekend als volwassen acne omdat deze op latere leeftijd ontstaat. Acne Tarda is een veelvoorkomende huidaandoening die zowel mannen als vrouwen treft, maar vaker voorkomt bij vrouwen. Dit type acne is vaak erfelijk: 50% van de getroffenen heeft een familielid met dezelfde aandoening.

Acne Tarda wordt gekenmerkt door ontstoken puistjes op de kin, kaaklijn en wangen, met minder mee-eters in vergelijking met andere soorten acne. Factoren zoals stress, roken en huidmanipulatie kunnen bijdragen aan de aandoening, waardoor pigmentvlekken ontstaan. Tevens door een disbalans in de hormoonhuishouding, vooral vermeerdering van androgenen en/of de gevoeligheid hiervan. De androgenen kunnen al aanwezig zijn in het bloed maar ook lokaal worden geproduceerd.

Als u last heeft van Acne Tarda, vraag dan advies aan onze huidtherapeut die u een effectief behandelplan kan aanbevelen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Neem vandaag de controle over uw huid en herwin uw zelfvertrouwen!

Effectieve behandeling acne tarda

Zeg vaarwel tegen puistjes en mee-eters met onze deskundige therapieën. Bent u het beu om te worstelen met volwassen acne en weet u niet waar u terecht kunt voor verlichting? Zoek niet verder dan ons team van bekwame huidtherapeuten.

Acne bij volwassenen vereist een aanpak op maat waarbij rekening wordt gehouden met huidgevoeligheid, pigmentatie en hydratatieniveaus. Onze op maat gemaakte behandelingen, waaronder dieptereiniging, microneedling, peelings en frax lasertherapie, kunnen het risico op littekens en verkleuring helpen verminderen.

Bovendien kan ons assortiment huidverzorgingsproducten helpen uw huid te zuiveren en te beschermen. Laat u niet tegenhouden door acne – vertrouw op onze expertise en laat onze huidtherapeuten u vandaag nog te helpen een heldere, gezonde huid te krijgen.

BEHANDELINGEN:

✔️ ACNELAN
✔️ Medische peeling
✔️ TCA peeling
✔️ Microneedling (Dermapen & Skinpen)
✔️ Frax Laser
acne-tarda-behandeling

SOORTEN ACNE

acne-tarda-volwassenen-acne

volwassene acne

jeugdpuistjes-acne-behandeling

jeugdpuistjes

contact
Waar komt acne tarda voor?
  • GEZICHT: Acne in het gezicht ontstaat door een ontsteking van het deel van de huid waar de talgklier zit.
  • KIN: De T-zone van het gezicht bevat veel actieve talgklieren. Hierdoor kunnen er puistjes ontstaan.
  • HALS: Bij acne tarda zie je vaker acne onderaan het gezicht, zoals kin, kaken en hals.
  • RUG: Soms is de hele rug bezaaid met puistjes, pukkels en mee-eters. Dit komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen.
✔️ acne tarda gezicht
✔️ Acne tarda kin
✔️ Acne tarda hals
✔️ Acne tarda rug

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

  • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
  • Laser haar verwijdering
  • Laser voor (acne)littekens
  • Elektrisch epileren
  • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
  • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

couperose-behandeling
contact

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!