hangende oogleden

Wat zijn hangende oogleden?

Een hangend ooglid kan komen door te veel huid in uw boven-ooglid. Een hangend ooglid kan ook komen doordat uw boven-ooglid te laag staat. Een hangende wenkbrauw kan komen doordat de huid van uw voorhoofd slapper wordt.

Hangende oogleden, ook wel ptosis genoemd, kunnen functionele en esthetische problemen veroorzaken. Symptomen kunnen zijn: moeite met het openen van de ogen, vermoeidheid en een vermoeid uiterlijk.

BEHANDELING HANGENDE OOGLEDEN

Gelukkig biedt Neogen Evo een effectieve behandeling voor hangende oogleden. Neogen Evo is een geavanceerde technologie die plasma-energie gebruikt om de huid te verjongen en de oogleden strakker te maken. Het werkt door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren, wat resulteert in een strakkere en stevigere huid. De behandeling is minimaal invasief en kan in één sessie worden uitgevoerd.

Patiënten kunnen onmiddellijk resultaat verwachten na de Neogen Evo-behandeling. De huid rond de ogen wordt zichtbaar strakker en steviger en de oogleden worden gelift, waardoor ze er jeugdiger uitzien. De resultaten zullen de komende weken blijven verbeteren naarmate de collageenproductie toeneemt.

Als u last heeft van hangende oogleden, is Neogen Evo wellicht de oplossing waarnaar u op zoek was. Neem contact op met onze gekwalificeerde huidtherapeuten voor meer informatie over deze innovatieve behandeling en hoe deze u kan helpen de jeugdige, levendige uitstraling te krijgen die u wenst.

contact

Wat is NeoGen Evo?

Ziet uw huid wat dof en mat, vallen lijntjes en rimpeltjes op of zijn de oogleden iets gaan hangen? Dan hebben wij de oplossing voor uw huidprobleem!

NeoGen Plasma is DE technologie om uw huid langdurig en intensief mee te verjongen. Het is geen laser, geen IPL of behandeling met stroom. Plasma heeft thermische eigenschappen en deze worden op de huid afgegeven waarna er een natuurlijke pleister ontstaat. Onder de pleister wordt er een wond genezingsproces op gang gebracht, zonder dat er een wond is. Wij noemen dit een embryonale wondgenezing. De warmte energie werkt tot in de diepe lagen van de huid waar het in de kerm het collageen en elastine van de huid gaat stimuleren waardoor er vernieuwde stevigheid en volume van de huid ontstaan. En dat zult u merken in de weken na de behandeling!

 Uw huid voelt weer stevig en compact aan, is helder van kleur en ontdaan van te veel aan pigment. De fijne lijntjes zijn verdwenen en de huid is zijdezacht en glad. Wereldwijd wordt deze vorm van intensieve, langdurige huidverjonging ingezet door vooraanstaande chirurgen, dermatologen en (huid)therapeuten. Het biedt een veilig alternatief voor CO2 lasersystemen en geeft dezelfde langdurig verjongende resultaten.

before-after-ooglidcorrectie-neogen-evo
ptosis-behandeling

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

alle behandelingen

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

  • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
  • Laser haar verwijdering
  • Laser voor (acne)littekens
  • Elektrisch epileren
  • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
  • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

couperose-behandeling

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!