FRAX LASER

FRAX BEHANDELING

Deze geavanceerde laser voor huidverjonging helpt om het algehele uiterlijk en de textuur van de huid te verbeteren. Door het gebruik van een fractionele lasertechnologie wordt de collageenproductie gestimuleerd en nieuwe huidcellen aangemaakt. De beste anti-aging laser die er is.

De procedure is minimaal invasief en kan effectief een breed scala aan huidaandoeningen behandelen, waaronder rimpels en fijne lijntjes, hyperpigmentatie en littekens. Frax Laser is een effectieve behandeling bij huidveroudering, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker en diverse soorten littekens. Wilt u een huidverstrakking gezicht, littekens verwijderen of een striae behandeling? Dan is onze FRAX behandeling de perfecte oplossing voor u.

Een van de belangrijkste voordelen van ResurFX-laserbehandeling is dat het langdurige resultaten oplevert met een minimale downtime. In tegenstelling tot traditionele laserbehandelingen die roodheid en vervelling kunnen veroorzaken, gebruikt ResurFX een niet-ablatieve laser die de buitenste laag van de huid niet beschadigt. Dit betekent dat patiënten een zichtbaar strakker gezicht kunnen verwachten zonder vrij te hoeven nemen van het werk of hun dagelijkse routine te onderbreken.

Een ander groot voordeel van de Frax laserbehandeling is dat deze kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke patiënt. Afhankelijk van de ernst van hun huidaandoening, kunnen patiënten meerdere behandelingssessies nodig hebben om optimale resultaten te bereiken. De procedure kan echter worden aangepast om het gewenste resultaat te bereiken, of het nu gaat om het verminderen van fijne lijntjes of het herstellen van een meer jeugdige gloed op de huid.

Al met al is de ResurFX-laserbehandeling een veilige en effectieve oplossing om het uiterlijk en de textuur van de huid te verbeteren. Of u nu de tekenen van veroudering wilt verminderen, schade door de zon wilt corrigeren of acnelittekens wilt behandelen, deze geavanceerde techniek kan u helpen de mooie, jeugdige huid te krijgen die u verdient.

✔️ Huidverbetering & huidverjonging
✔️ Acne littekens
✔️ chirurgische-/traumatische littekens
✔️ brandwond littekens
✔️ Melasma
✔️ Pigmentvlekken
✔️ Zwangerschapsmasker
✔️ Rimpels & lijnen
✔️ Striae
frax-laser-behandeling-amsterdam
Frax Laser
DOWNTIME

Huid wordt na de behandeling direct gekoeld. Daarna 3-4 weken geen blootstelling aan zonlicht.

TARIEVEN
BEHANDELING

Pijnloos door cooltechniek. Full Face 20 minuten.

RESULTAAT

frax-laser-behandeling

NIEUWE HUIDSTRUCTUUR

Een behandeling met de ResurFX Laser (Frax) is een nieuwe, veilige manier om tot diep in de huidlagen door te dringen en daar een veranderingsproces aan te gaan. Het is een niet-ablatieve laser, wat betekent dat gedurende de behandeling de bovenste huidlaag geheel intact blijft.

De fractionele laser maakt gecontroleerd kleine gaatjes in de diepere lagen van de huid. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het water dat zich in de cellen bevindt. Deze cellen worden na de behandeling door de huid afgevoerd en opgeruimd. De huid is in staat om na dit proces zelf nieuwe collagene vezels aan te maken. Daardoor wordt de huid weer voller en sterker. Het stimuleert naast de collagene vezels ook de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes. Een goede doorbloeding van de huid is belangrijk, omdat het zorgt dat er nieuwe huidcellen gevormd kunnen worden. Hierdoor kan de huid zichzelf snel herstellen en beschermen.

Doordat de ResurFX beschikt over gepatenteerde CoolScan techniek en een razendsnelle scanner, biedt deze laser een full-face behandeling in nog geen 20 minuten. De CoolScan techniek zorgt ervoor dat de puntjes nooit direct naast elkaar worden geschoten zodat er geen kans op verbranding is. Doordat de energie zo hoog is kan de laserstraal diep in de dermis doordringen om daar zijn werk te doen. Door collageen in de diepere huidlagen krijg je waanzinnige resultaten in slechts 1 tot 3 behandelingen. De behandeling zul je als prettig ervaren omdat de laser beschikt over contact koeling.

resurfx_treatment_amsterdam
collageen-behandeling-amsterdam

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!