acne littekens

wat zijn acne littekens?

Acne littekens zijn te herkennen aan oppervlakkige of diepe putjes in de huid. Deze littekens ontstaan na een periode van diepe ontstekingen die de normale wondgenezing verstoren, wat leidt tot een onregelmatig huidreliëf in de vorm van putjes of gaatjes.

Gelukkig is het mogelijk om acnelittekens te voorkomen door acne vroegtijdig te behandelen. Het is belangrijk om te weten dat diepere onderhuidse ontstekingen vaak de meest vervelende acnelittekens veroorzaken.

BEHANDELING ACNE LITTEKENS

Als u op zoek bent naar effectieve behandelingen voor acnelittekens, heeft u verschillende opties om te overwegen. Medische peelings, fractionele lasertherapie en microneedling met SkinPen of Dermapen zijn allemaal populaire en effectieve behandelingen. Medische peelings gebruiken chemische oplossingen om de buitenste laag van de huid te verwijderen, waardoor een gladdere, helderdere huid eronder zichtbaar wordt. Bij Fractionele Lasertherapie (FRAX) wordt een laser gebruikt om de huid binnen te dringen en de collageenproductie te stimuleren, waardoor littekens minder zichtbaar worden. Microneedling met SkinPen of Dermapen omvat het gebruik van een apparaat met kleine naalden om microkanalen in de huid te creëren, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

 

BEHANDELINGEN:

✔️ Acnelan
✔️ Medische peeling
✔️ TCA peeling
✔️ Microneedling (Dermapen & Skinpen)
✔️ Frax Laser
contact
Waar komen acne littekens voor?
  • GEZICHT: Rode vlekken op uw huid die achterblijven na puistjes. Soms zien acne-littekens eruit als deukjes en putjes. Deze acne-littekens zijn moeilijker weg te krijgen, maar het is zeker mogelijk.
  • BORST: doordat de talgklieren op de borst en rug groter worden maken ze meer talg aan, hetgeen voor ontstekingen kan zorgen.
  • SCHOUDERS: De huid op de schouders is dikker en bevat veel talgklieren. Tevens zitten er veel mee-eters op de schouders. Bij acne op schouders is er sprake van een ontsteking van de huid rondom de talgklieren. 
  • RUG: Soms is de hele rug bezaaid met puistjes, pukkels en mee-eters. Dit komt vaker voor bij mannen. Ontdek hoe u puistjes en mee-eters op uw rug kunt voorkomen door de talgproductie onder controle te houden. Net als de huid van het gezicht, bevat de rug talgklieren die olie afscheiden die bekend staat als talg. Wanneer bacteriën, dode cellen en talg zich ophopen, kunnen ze de poriën doen ontsteken en leiden tot onvolkomenheden zoals puistjes en mee-eters. Leer meer over effectieve methoden om uw rug gezond en stralend te houden.
✔️ acne littekens gezicht
✔️ Acne littekens borst
✔️ Acne littekens schouders
✔️ Acne littkens rug
acne-behandeling

soorten acne

acne-tarda-volwassenen-acne

volwassene acne

jeugdpuistjes-acne-behandeling

jeugdpuistjes

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

  • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
  • Laser haar verwijdering
  • Laser voor (acne)littekens
  • Elektrisch epileren
  • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
  • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

couperose-behandeling
vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!