mesogun hair

HAARUITVAL

boost uw haar

Heeft u mooi, gezond haar dat u wilt behouden, of laat u uw haar lang groeien en wilt u een gezonde groei bevorderen tot de gewenste lengte? Dan is een mesotherapie hairboost behandeling een uitstekende keuze. U kunt kiezen voor een eenmalige behandeling als extra boost, maar voor een optimaal resultaat adviseren wij minimaal zes behandelingen. Bovendien, als uw haar is beschadigd door extensions of frequente kleuringen, is een haarbehandeling met mesotherapie de ultieme stimulatie voor uw haarzakjes, waardoor kracht en volume worden bevorderd.

Onze hairbooster is een effectieve behandeling zonder operatie of medicatie die haaruitval tegengaat. Het is een niet-invasieve behandeling waarbij een speciaal samengestelde cocktail van vitamines, mineralen en aminozuren rechtstreeks met een mesogun in de hoofdhuid wordt geïnjecteerd. Deze gerichte aanpak levert voedingsstoffen en stimuleert de bloedcirculatie naar de haarzakjes, bevordert de haargroei en versterkt bestaand haar.

De behandeling is ook ideaal bij haaruitval of alopecia. Door de werkstoffen op de juiste plek aan te brengen bij de haarwortel, geven we de cellen een groei impuls en gaat het haarverlies tegen. Mesotherapie heeft een dubbele werking. De haaruitval oorzaak kan met behulp van deze behandeling gestabiliseerd worden en het bestaande haar kan soms zelfs weer sterker en voller worden gemaakt. Dankzij deze ingreep kan de haargroei dus op een gezonde manier worden gestimuleerd.

Mesotherapie haarversterker is een ideale behandeling voor mensen die last hebben van dunner wordend haar, haaruitval en voor mensen die de algehele gezondheid en het uiterlijk van hun haar willen verbeteren.

De resultaten zijn meestal binnen een paar weken na de eerste behandeling zichtbaar, met optimale resultaten die worden bereikt door een reeks sessies. Dus waarom wachten? Zeg vaarwel tegen haaruitval en hallo tegen gezond, levendig haar met mesotherapie haarversterker.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw consult in te plannen en meer te weten te komen over hoe deze innovatieve haaruitval behandeling u kan helpen.

✔️ herstel haarverlies
✔️ Bevordering haargroei
✔️ Stabilisatie haaruitval
✔️ Versterking bestaand haar
✔️ Voedingsstoffen voor uw haar
✔️ Verbetering bloedcirculatie haarzakjes
mesotherapie-hairbooster
hairbooster
DOWNTIME

Geen

TARIEVEN
BEHANDELING

Lichte druk, tinteling of prikkeling tijdens de behandeling. Duur: 20-40 minuten.

RESULTAAT

mesotherapie_haaruitval_amsterdam

HAARUITVAL OORZAKEN

Veelvoorkomende oorzaken van haaruitval Het is normaal dat een persoon ongeveer 50 tot 120 haren per dag verliest, omdat er nieuwe haren groeien en deze vervangen.

Als je echter merkt dat je haar dunner wordt of als je meerdere kale plekken hebt, kunnen daar verschillende onderliggende redenen voor zijn, zoals:

  • Gezondheidsproblemen
  • schildklieraandoeningen
  • Laag lichaamsgewicht
  • Medicijnen en chemotherapie
  • Stressvolle gebeurtenissen, operaties of bevallingen
  • IJzertekort in uw dieet
  • Trichotillomanie, een aandoening waarbij haren worden uitgetrokken.

Als u aanzienlijk of aanhoudend haarverlies ervaart, is het belangrijk om een ​​zorgverlener te raadplegen die kan helpen bij het diagnosticeren en behandelen van de onderliggende oorzaak.

BEHANDELING

Meestal bestaat een behandeling voor mannen uit 6 sessies, terwijl vrouwen 8 sessies nodig hebben. De eerste 4 behandelingen moeten wekelijks plaatsvinden en daarna om de twee weken. In sommige situaties kunnen aanvullende behandelingen nodig zijn, uw behandelaar kan u hierover adviseren.

Gebruik thuis de voorgeschreven producten om de effectiviteit van de behandelingen te ondersteunen. Om de behaalde resultaten te behouden of verder te verbeteren, wordt aanbevolen om elke 6-8 weken terug te komen voor een enkele behandeling of om de hele kuur na 6-8 maanden te herhalen.

mesotherapie_haaruitval_amsterdam
haaruitval-behandeling-mesotherapie

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!