Poikiloderma van Civatte

wat is poikiloderma van civatte?

Poikiloderma van Civatte is een goedaardige huidaandoening met een combinatie van symptomen, namelijk; pigmentvlekken, vaatjes en zonschade. Het wordt ook wel “erythrosis interfollicularis” of “zonnehals” genoemd.

Behandeling Poikiloderma van Civatte

Gekenmerkt door roodheid, bruine vlekken en zichtbare bloedvaten, kan deze aandoening een uitdaging zijn om te beheersen. Gelukkig biedt onze IPL lasertherapie (Intense Pulsed Light) een veelbelovende oplossing. Onze IPL laserbehandeling heeft erkenning gekregen als een zeer effectieve aanpak voor de aanpak van Poikiloderma van Civatte.

Hoe werkt het?

IPL-lasertherapie maakt gebruik van een gespecialiseerde lichtbron om de overtollige pigmentatie en verwijde bloedvaten aan te pakken die verantwoordelijk zijn voor de karakteristieke verkleuring die wordt gezien bij Poikiloderma van Civatte. De lichtenergie dringt door tot in het huidoppervlak, waardoor deze gepigmenteerde gebieden zachtjes worden verwarmd en afgebroken, terwijl de productie van collageen wordt bevorderd voor een verbeterde huidtextuur.

Voordelen van IPL-laserbehandeling
 • Verminderde pigmentatie: IPL richt zich effectief op de roodheid en bruine vlekken geassocieerd met Poikiloderma van Civatte, wat leidt tot een gelijkmatigere huidtint.
 • Minimaliseerde roodheid: De behandeling vermindert zichtbare bloedvaten, waardoor de roodheid en de algehele rode teint van de getroffen gebieden worden verminderd.
 • Verbeterde huidtextuur: IPL stimuleert de productie van collageen, wat leidt tot een gladdere, stevigere huid en een gezonder uiterlijk.
 • Minimale downtime: IPL is een niet-invasieve procedure met weinig tot geen downtime, waardoor deze gemakkelijk is voor mensen met een drukke levensstijl.
 • Behandeling op maat: IPL kan worden aangepast aan individuele huidtypes en -problemen, waardoor persoonlijke resultaten worden gegarandeerd.

Wat kunt u verwachten tijdens een IPL-laserbehandeling?

Tijdens de IPL-sessie wordt een gespecialiseerd handstuk op het getroffen gebied aangebracht, waarbij gecontroleerde lichtflitsen worden uitgezonden. Patiënten kunnen een licht prikkelend gevoel ervaren, vaak vergeleken met een rubberen band die tegen de huid klikt. Het ongemak is echter meestal minimaal en wordt goed verdragen. De meeste patiënten hebben een reeks IPL-behandelingen nodig met een tussenpoos van enkele weken om optimale resultaten te bereiken. Tijdens deze sessies wordt doorgaans een geleidelijke verbetering van de huidtint en -textuur waargenomen.

BEHANDELINGEN:

✔️ Rode Vaat Laser
✔️ IPL Laser ReClear
poikiloderma-van-civatte-hals
contact
MAAK EEN AFSPRAAK

IPL-laserbehandeling is een veilige en effectieve oplossing voor personen die Poikiloderma van Civatte willen aanpakken. Het vermogen om pigmentatie te verminderen, roodheid te verminderen en de huidtextuur te verbeteren, maakt het een waardevolle keuze voor het bereiken van een jeugdigere en egalere teint. Overleg met onze huidtherapeut om te bepalen of IPL-lasertherapie geschikt is voor u en om een ​​persoonlijk behandelplan op te stellen voor uw specifieke behoeften. Zeg vaarwel tegen de zichtbare tekenen van Poikiloderma van Civatte en omarm het hernieuwde vertrouwen in uw huid.

✔️ Poikiloderma van Civatte hals
✔️Poikiloderma van Civatte nek
✔️Poikiloderma van Civatte oren
✔️Poikiloderma van Civatte decolleté
poikiloderma-van-civatte-behandeling-amsterdam

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

 • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
 • Laser haar verwijdering
 • Laser voor (acne)littekens
 • Elektrisch epileren
 • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
 • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

couperose-behandeling
vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!