acnelan

Mesoestetic Acnelan is een professionele cosmetische behandeling die is ontworpen om acne en de bijbehorende problemen te behandelen. Deze acne behandeling is specifiek afgestemd op het huidtype en de acneconditie van elk individu en biedt een gepersonaliseerde benadering van huidverzorging.

Een van de belangrijkste voordelen van Mesoestetic Acnelan is dat het niet alleen bestaande acne aanpakt, maar ook toekomstige puistjes voorkomt door de talgproductie te reguleren en ontstekingen te verminderen. Dit wordt bereikt door een combinatie van diepe reiniging, peeling en gerichte toepassing van actieve ingrediënten zoals salicylzuur, amandelzuur en azelaïnezuur.

De resultaten van de Mesoestetic Acnelan-behandeling zijn meestal onmiddellijk merkbaar, met een significante vermindering van acne-laesies, roodheid en ontsteking. Na verloop van tijd helpt de behandeling de huidtextuur te verfijnen en littekens en hyperpigmentatie veroorzaakt door eerdere puistjes te verminderen.

Over het algemeen is Mesoestetic Acnelan een effectieve en gepersonaliseerde behandelingsoptie voor mensen die worstelen met acne en de bijbehorende problemen. De gerichte aanpak en het vermogen om toekomstige puistjes zowel te behandelen als te voorkomen, maken het een uitstekende keuze voor diegenen die de gezondheid en het uiterlijk van hun huid willen verbeteren.

✔️ Vermindering acne
✔️ Afname talgproductie
✔️ Voorkomt nieuwe vorming acne
✔️ Grondige reiniging poriën & huid
✔️ Vermindering roodheid & zwelling
✔️ Ontstekingsremmend effect
acnelan-amsterdam
acne behandeling
DOWNTIME

Na 3-5 dagen vervelling van de huid

TARIEVEN
BEHANDELING

Verminderen van post inflammatoire hyperpigmentatie en littekens.
Combineert intensieve behandelingen voor professioneel gebruik met thuiszorgproducten.

RESULTAAT

acne-behandeling

Oplossing bij acne
De Acnelan behandeling biedt een oplossing om de talrijke factoren die acne veroorzaken te behandelen. De werkzame ingrediënten van de Acnelan peeling reinigen en zuiveren de huid grondig, waardoor ontstekingen en littekens zullen afnemen. De behandeling garandeert maximale werkzaamheid, veiligheid en kwaliteit.  
Behandeling
Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst altijd een gratis huidscan plaats. Tijdens het consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en krijgt u uitleg over de behandeling. Het Mesoestetic Acnelan pack omvat 3 behandelingen in onze clinic met een tussenpoos van 15-21 dagen (afhankelijk van de huidconditie). Om de resultaten van deze professionele behandeling te behouden, is het belangrijk om ook de thuisverzorgingsproducten te gebruiken. Tijdens het gratis consult wordt dit uitvoerig met u besproken.

De behandeling bestaat uit 3 fases:

  • Acnelan Multifactor Mask: een sterke medische peel samengesteld op basis van retinoïden met chemoexfoliant en celvernieuwende effecten op de pilosebaceous follikel. Het absorbeert overtollig talg en verzacht tegelijkertijd de huid.
  • Post Peel Neutralizing Spray: Deze spray neutraliseert, kalmeert en hydrateert de huid na de peeling.
  • Gel Pore Sealing Shield: deze gel verkleint de poriën en vormt een beschermlaag over de huid heen. Dit verlengt de effecten van de behandeling en zorgt voor betere resultaten.
NA DE BEHANDELING
Na de behandeling kan de huid rood worden en warm aanvoelen. In de 3-5 dagen na de behandeling kan de huid gaan vervellen. De vervelling kan bij de ene persoon meer zijn dan bij de ander. Om de resultaten te versterken en te behouden, is het belangrijk om de thuisverzorgingsproducten te gebruiken. De thuisbehandeling begint op dag 3 na elke Acnelan behandeling.
acne-verwijderen
acne-voor-en-na

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!