Facial Clear

Gezichtsbehandelingen bieden een scala aan voordelen, zoals het verjongen en revitaliseren van de huid, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en het verbeteren van de algehele huidtextuur en -toon.

Onze facials bieden een ​​diep reinigende- en exfoliërende ervaring, die uw poriën zuivert en uw huid er op zijn best laat uitzien. We pakken specifieke huidproblemen aan, zoals acne, schade door de zon en ouderdomsvlekken. Of u nu wilt ontspannen en tot rust wilt komen of uw huid een boost wilt geven, een gezichtsbehandeling is de perfecte manier om uzelf te verwennen en een mooie, stralende huid te krijgen.

Tijdens uw gezichtsbehandeling zullen onze ervaren huidspecialisten een combinatie van technieken gebruiken om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen, waardoor uw huid er helderder en gladder uitziet dan ooit tevoren. Dit omvat dieptereiniging, peeling, uitreinigen en het aanbrengen van een aangepast masker met werkstoffen, dat is afgestemd op uw specifieke huidtype.

Naast de fysieke voordelen, kunt u ook verwachten dat u zich volledig ontspannen zult voelen tijdens uw behandeling. Onze serene omgeving is ontworpen om u te helpen ontspannen en u volledig op uw gemak te voelen terwijl wij onze magie op uw huid bewerken.

Dus als u op zoek bent naar een facial die u zal helpen een helderdere, gezonder uitziende huid te krijgen en tegelijkertijd een ontspannende en verjongende ervaring biedt, boek dan vandaag nog een afspraak bij CLEAR Skin Clinic.

✔️ Peeling voor elk huidtype 
✔️ Verfijning poriën
✔️ Hydratatie
✔️ Dieptereiniging
✔️ Stralende huid
✔️ Massage & Masker
facial-amsterdam
facials
DOWNTIME

Geen

TARIEVEN
BEHANDELING

100% ontspanning & pijnloos

RESULTAAT

Gladde, egale huid met een mooie glow.

Wat is een facial?

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling voor vrouwen en mannen. Of u nu last heeft van huidproblemen, of gewoon een heerlijk ontspannen verwen moment zoekt: een facial nemen bij Clear Skin Clinic is altijd een goed idee.

Wanneer u voor het eerst komt voor een facial in Amsterdam of Amstelveen, wordt begonnen met een intake. Hierbij worden verschillende vragen gesteld over de conditie van uw huid, en de levensstijl. De facial wordt namelijk geheel afgestemd op uw huid. De producten die gebruikt worden en de behandeling zelf zijn afhankelijk van het huidtype (droog, vochtarm, gecombineerd), de poriën, de gevoeligheid van de huid en de doorbloeding. Ook wanneer er sprake is van huidaandoeningen zoals acne, eczeem, couperose of rosacea is dit belangrijk om mee te nemen in het behandelplan.

 Er wordt niet alleen gekeken naar wat de huid nodig heeft, maar ook naar uw persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld graag meer stevigheid in de huid, of pigmentvlekjes behandelen, dan kunt u dit tijdens het gesprek aangeven. Het is tevens mogelijk om de facial uit te breiden met uw persoonlijke wensen, zoals bijv. wenkbrauwen, kin of bovenlip threaden.

 Omdat iedere facial geheel persoonlijk is, zijn er geen standaard routines die worden afgewerkt. Wel kent iedere facial een aantal basisstappen die gevolgd worden. Bij elke facial wordt namelijk begonnen met een oppervlaktereiniging, waarbij de huid wordt voorbereid op de behandeling. Na de oppervlaktereiniging wordt een dieptereiniging uitgevoerd, waarbij eventuele onzuiverheden verwijderd worden. Afhankelijk van het huidtype kan hierbij gebruik gemaakt worden van een peeling. Na de reiniging wordt de huid verzorgd met een gezichtsmassage. Ten slotte wordt een masker aangebracht, dat is afgestemd op het huidtype. Terwijl dit masker zijn werk doet kunt u heerlijk ontspannen.

anti-age-behandeling
facial-amsterdam

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!