huidverslapping

wat is huidverslapping?

Huidverslapping is een natuurlijk onderdeel van veroudering dat veel mensen treft. Het treedt op wanneer de huid zijn elasticiteit verliest en begint te hangen of te hangen. Hoewel het een veel voorkomende aandoening is, vinden veel mensen het onaantrekkelijk en zoeken ze een behandeling om hun jeugdige uiterlijk te herstellen.

BEHANDELING HUIDVERSLAPPING

Een populaire behandeling voor huidverslapping is High-Intensity Focused Ultrasound (HIFU). HIFU gebruikt gerichte ultrasone energie om de diepere lagen van de huid op te warmen, wat de collageenproductie stimuleert en de huid strakker maakt. De behandeling is niet-invasief, wat betekent dat er geen incisies of injecties nodig zijn, en het is meestal pijnloos zonder hersteltijd.

RESULTAAT BEHANDELING HUIDVERSLAPPING

De resultaten van de HIFU-behandeling zijn vaak direct merkbaar, met verdere verbeteringen in de daaropvolgende weken naarmate de collageenproductie toeneemt. Veel patiënten melden een steviger, strakker en meer gelift uiterlijk van hun huid, vooral in gebieden zoals het gezicht, de hals en het decolleté.

Als u zich zorgen maakt over huidverslapping en meer wilt weten over HIFU-behandeling, neem dan contact op met onze huidtherapeuten om een ​​consult in te plannen. Ze kunnen uw unieke behoeften beoordelen en u helpen te bepalen of HIFU geschikt voor u is.

✔️ Vermindering rimpels
✔️ Huidlifting
✔️ Huidverstrakking
✔️ Verbetering huidstructuur
hifu-behandeling-amsterdam
HIFU
DOWNTIME

24-48 uur roodheid

TARIEVEN
BEHANDELING

Het HIFU systeem levert een lage hoeveelheid gerichte ultrasone energie aan de huid. De energie die vrijkomt tijdens deze behandeling, zorgt ervoor dat er warmte in de diepere huidlagen ontstaat.
Bij het herstelproces dat hierna optreedt, wordt de collageenaanmaak gestimuleerd.

RESULTAAT

hifu-behandeling

contact
Strakkere huid

De HIFU ( High intensity Focused Ultrasound) behandeling is de nieuwste en modernste huidbehandeling welke zorgt voor een strakkere huid! En dat zonder chirurgische ingreep en zeer korte (soms geen) herstelperiode. Naarmate we ouder worden neemt de collageenproductie af waardoor de huid slapper wordt. HIFU zorgt voor een Collageenboost op een natuurlijke manier! De huid wordt gelift en verstevigd en ziet er daardoor strakker uit. Voor een blijvend resultaat is slechts 1 behandeling per jaar nodig.

Hoe werkt HIFU?

Tijdens de behandeling worden er hoog intensieve, gefocuste ultrasound pulsen afgegeven in alle lagen van de huid. Met name de SMAG-laag van de huid wordt goed bereikt. Dit is de laag die wordt gelift bij chirurgische ingrepen. In de huid worden de HIFU impulsen omgezet in warmte. Door deze warmte ontstaan er micro holtes in de huid. Het lichaam reageert hierop door nieuwe weefsel en collageen aan te maken welke de holtes weer opvullen. Hierdoor zet de huid uit en wordt de huid strakker.

Behandeling

Allereerst wordt er een gel aangebracht op de te behandelen huid. Deze zorgt voor een goede geleiding van de pulsen. Vervolgens wordt het handzame apparaat over het te behandelen gebied bewogen.

De behandeling is normaliter pijnloos, echter kan het bij een gevoelige huid worden ervaren als pittig. 2/3 paracetamol innemen voor de behandeling wordt daarom ook aangeraden. Ook kunt u een half uur van te voren Emla crème aanbrengen. Na de behandeling zal de huid ietwat rood uitslaan, dit verdwijnt vanzelf weer. Is sommige gevallen ontstaat er een lichte zwelling, ook dit trekt zeer snel weg.

 

Resultaat

Al bij de eerste behandeling wordt het herstelproces geactiveerd. Het zichtbare resultaat is afhankelijk van de conditie van de huid.  Het kan zijn dat u na een week al verschil ziet, maar het kan ook iets langer duren. Het beste resultaat ziet u na 2 tot 4 maanden. Soms treedt er na 6 maanden nog steeds verbetering op. 1 behandeling is vaak al genoeg, echter is er soms een tweede behandeling nodig, maar dit is afhankelijk van het type huid. Daarna kan dit worden bijgehouden met 1 behandeling per jaar. Vaak is herhaling van de behandeling pas nodig na twee jaar. Populaire behandel zones zijn gehele gelaat (ogen onder, wenkbrauwen, voorhoofd, wangen,  kaaklijnen), hals & decolleté, armen, billen en borst.

hifu-lifting-behandeling
hifu-behandeling-amsterdam
VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

  • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
  • Laser haar verwijdering
  • Laser voor (acne)littekens
  • Elektrisch epileren
  • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
  • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

couperose-behandeling

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!