tca peeling

TCA peeling is een populaire chemische peeling die het uiterlijk van uw huid kan verbeteren. Deze behandeling wordt uitgevoerd door trichloorazijnzuur (TCA) op uw huid aan te brengen, waardoor de buitenste huidlagen loslaten.

TCA-peelings kunnen worden gebruikt om verschillende huidproblemen te behandelen, waaronder fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens en hyperpigmentatie.

Tijdens de TCA-peelingprocedure wordt een oplossing van TCA op de huid aangebracht en gedurende een bepaalde tijd ingetrokken, afhankelijk van de gewenste diepte van de peeling. De oplossing zorgt ervoor dat de buitenste laag van de huid gaat blaren en loslaten, waardoor een gladdere, jonger uitziende huid eronder zichtbaar wordt. De hoeveelheid peeling en downtime geassocieerd met TCA-peelings kan variëren, afhankelijk van de sterkte van de oplossing en de diepte van de peeling.

TCA-peelings zijn een veilige en effectieve manier om het uiterlijk van uw huid te verbeteren. Deze behandeling kan helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, hyperpigmentatie en acnelittekens te vervagen en de algehele huidtextuur en -toon te verbeteren. TCA-peelings worden meestal uitgevoerd in een reeks behandelingen, met een tussenpoos van enkele weken, om de beste resultaten te bereiken.

Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van het uiterlijk van uw huid, overweeg dan een TCA-peeling. Praat vrijblijvend met onze huidtherapeut om erachter te komen of deze behandeling geschikt voor u is en om meer te weten te komen over de voordelen en mogelijke bijwerkingen van TCA-peelings. Met de juiste zorg en aandacht kan een TCA-peeling u helpen de gladdere, jeugdiger ogende huid te krijgen die u altijd al wilde.

✔️ Vooraf grondige huidanalyse
✔️ Verwijdering dode huidcellen
✔️ Vermindering acne & grove poriën
✔️ Vermindering rimpels, fijne lijntjes
✔️ vervaging littekens & pigmentvlekken
✔️ Frisse gladde huid
tca-peeling-amsterdam
tca peeling
DOWNTIME

Na de peeling gaat uw huid zich herstellen. Tijdens herstelproces kan de huid rood zijn en gaan schilferen. Dit duurt max. 5 dagen.

TARIEVEN
BEHANDELING

TCA peeling niet als pijnlijk ervaren. Het aanbrengen van de peeling kan een licht branderig gevoel veroorzaken.

RESULTAAT

tca-peeling-amsterdam

Wat is een peeling?

Heeft uw huid een oppepper nodig! Kom voor een medische peeling en ervaar zelf hoe fris en zacht uw huid wordt.

Bij een peeling van de huid brengt onze huidtherapeut middelen aan op uw huid om oude en/of beschadigde huidcellen te verwijderen. Meestal wordt de behandeling in het gezicht toegepast maar wij hebben ook een medische peeling tegen acne op de rug.

Acne en acne littekens zijn de meeste behandelde huidproblemen. Maar ook huidaandoeningen als (Hyper) pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, donkere vlekken, verouderde huid, gevoelige huid en een vermoeide of doffe huid kunnen met een peeling behandeld en verbeterd worden. De huid wordt door de peeling zichtbaar frisser en voelbaar zachter en gezonder.

TCA PEELING
  • TCA: De TCA peeling is een chemische peeling op basis van trichloorazijnzuur. Deze peeling dringt diep in de huid door en zorgt voor het versneld laten afschilferen van de bovenste huidlaag. Hierdoor worden er nieuwe huidcellen aangemaakt en de productie van collageen bevorderd. De TCA is inzetbaar bij matige en ernstige acne huiden, huidveroudering, pigmentatie en oppervlakkige acne littekens.

Uiteraad zal onze huidtherapeut eerst een grondige huidanalyse maken om te beoordelen of de TCA Peeling voor uw huidprobleem geschikt is en welk percentage toegepast zal worden (12%-15%-18%-20%).

mesoestetic-tca-peeling
tca-peeling-mesoestetic

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!