couperose

wat is couperose?

Couperose is een aandoening waarbij kleine rode (of soms blauwe) bloedvaatjes zichtbaar zijn op de wangen, maar ook op andere delen van het gezicht zoals de kin, neus en hals, en zelfs op het decolleté.

Hoewel couperose vaak wordt beschouwd als een huidaandoening, is het eigenlijk onschadelijk. Veel mensen vinden de kenmerkende rode vlekken op de wangen, neus of kin echter onaantrekkelijk en beschamend. De bloedvaatjes zijn niet langer functioneel voor het transport van zuurstof door het bloed en zijn vooral een esthetisch probleem. Mensen met couperose zijn zich hiervan bewust en kunnen zich soms schamen voor de zichtbare bloedvaatjes.

Gelukkig is er een oplossing voor couperose. Met een couperose laserbehandeling kunnen deze rode bloedvaten eenvoudig worden verwijderd. Dus als u last heeft van couperose, hoeft u er niet mee rond te blijven lopen.

Behandeling couperose

Gelukkig zijn er veel effectieve behandelingen beschikbaar voor couperose. Wij behandelen couperose met onze Rode Vaat Laser (KTP). Deze behandelingen werken door zich op de bloedvaten te richten en hun uiterlijk op de huid te verminderen.

Als het om resultaten gaat, zien de meeste mensen die een behandeling ondergaan voor couperose een significante verbetering in het uiterlijk van hun huid. Hoewel de exacte resultaten afhangen van de ernst van de aandoening en het type behandeling dat wordt gebruikt, melden veel mensen dat hun huid er na de behandeling gladder, helderder en egaler uitziet.

Als u te maken heeftt met couperose kan het helpen om onze ​​huidtherapeut te raadplegen. Deze kan u helpen bij het bepalen van de beste behandelingskuur voor uw specifieke behoeften, en kan u advies geven over hoe u uw huid voor en na de behandeling kunt verzorgen.

BEHANDELINGEN:

✔️ Rode Vaat Laser
✔️ Peeling
couperose-wangen-behandelen
contact
Waar komt couperose voor?

Couperose is een toename van kleine bloedvaatjes in de huid van het gezicht. De adertjes zitten vooral op de wangen en de neus, maar soms ook boven de ogen of op de schouders. Ook blozen mensen met couperose vaker en langer. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf en worden door veel mensen als cosmetisch storend ervaren.

✔️ Couperose wangen
✔️ Couperose neus
✔️ Couperose boven ogen
✔️ Couperose schouders
couperose-behandeling

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

  • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
  • Laser haar verwijdering
  • Laser voor (acne)littekens
  • Elektrisch epileren
  • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
  • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

couperose-behandeling
vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!