LIGHTSHEER DIODE LASER

Als u op zoek bent naar een veilige, effectieve en langdurige oplossing voor ongewenst haar, dan is de Lightsheer Desire Diode Laser misschien precies wat u nodig heeft. 

krachtige laser

De Lightsheer Desire Diode Laser heeft een innovatieve technologie en maakt gebruik van de kracht van laserlicht om haarzakjes te richten en hergroei te voorkomen, wat resulteert in een gladdere, haarvrije huid die maanden of zelfs jaren aanhoudt.

De Lightsheer Desire Diode Laser werkt door een zeer geconcentreerde lichtstraal uit te zenden die wordt geabsorbeerd door het melaninepigment in de haarzakjes. De warmte die door de laserenergie wordt gegenereerd, beschadigt de follikel, waardoor het vermogen om nieuw haar te produceren effectief wordt belemmerd. Het proces is veilig en niet-invasief, met minimaal ongemak en downtime.

Een van de belangrijkste voordelen van de Lightsheer Desire Diode Laser is het vermogen om een ​​breed scala aan huid- en haartypes te behandelen. In tegenstelling tot andere ontharingsmethoden die mogelijk niet goed werken op donker of stug haar, is de Lightsheer Desire Diode Laser zeer effectief op alle huidtinten en haartexturen. Het kan ook op elk deel van het lichaam worden gebruikt, inclusief het gezicht, de benen, de armen, de oksels en de bikinilijn.

Veel patiënten die een behandeling met de Lightsheer Desire Diode Laser ondergaan, melden een significante vermindering van de haargroei na slechts één of twee sessies. Er is echter meestal een reeks behandelingen nodig om een ​​optimaal resultaat te bereiken. Het aantal benodigde sessies hangt af van factoren zoals de grootte van het te behandelen gebied, de haardikte en de haargroeicyclus.

Met zijn vermogen om alle huidtinten en haartexturen te behandelen, en zijn huidverjongende voordelen, is het geen wonder dat deze technologie steeds populairder wordt bij zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een oplossing voor ongewenst haar. Over het algemeen is de Lightsheer Desire Diode Laser een zeer effectieve en veilige optie voor langdurige ontharing.

Neem contact op met een gekwalificeerde laserbehandelaar voor meer informatie over de Lightsheer Desire Diode Laser en de mogelijke voordelen voor u.

oksels-laseren
oksels-laseren-amsterdam
amsterdam-laser-hair-removal

GRATIS PROEFBEHANDELING

In onze huidkliniek starten onze huidspecialisten altijd met een gratis intake en gratis proefbehandeling laser ontharen. Wij bekijken uitvoerig uw huidstructuur & haartype, zodat we u maximaal kunnen adviseren welke laser het beste bij u past en hoeveel behandelingen u ongeveer nodig heeft.

VERGOEDING LASERONTHARING

Haar laseren wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar. Hier zijn wel bepaalde voorwaarden aan verbonden die per verzekeraar kunnen verschillen. Informeer dus bij uw eigen verzekering of u in aanmerking komt voor een laserontharing vergoeding. Het is dan belangrijk om te vermelden dat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten (NVH).

U moet uw laserontharing behandeling afnemen bij een kliniek die is aangesloten bij uw verzekeraar. Clear Skin Clinic is een ervaren laserspecialist met vestigingen in Amsterdam en Amstelveen. We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, dus het ontvangen van uw laserontharing vergoeding zal geen probleem zijn mits u aanvullend bent verzekerd.

Echter, de vergoeding geldt in de meeste gevallen alleen voor gezichtshaar laseren bij vrouwen en gezichtshaar plus schaamstreek bij personen in een transitietraject. 

hirsutisme
(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!