laser ontharen

✔️ Nooit meer scheren, waxen of epileren

✔️ GentleMax Pro Laser & Lightsheer Diode Laser

✔️ Veilig & effectief haar laseren

✔️ Ervaren huidtherapeuten

✔️ Definitieve ontharing

Wij werken met een 4-stappen plan. Bekijk onze werkwijze.

De prijzen variëren per behandelgebied. Op onze pagina tarieven kunt u de kosten voor alle gebieden vinden. 

Bent u aanvullend verzekerd? In veel gevallen ontvangt u een vergoeding van uw zorgverzekeraars voor een laserbehandeling. Lees wat de voorwaarden hiervoor zijn.

Maak een afspraak voor een gratis proefbehandeling laser ontharen.

 

Indien u last heeft van een huidprobleem, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van uw klachten af. Helaas is het soms zo dat behandeling van uw huidprobleem niet direct mogelijk is. Dit kan het geval zijn als een van de onderstaande punten voor u van toepassing is:

  • U bent korter dan 4 weken geleden in de zon of onder een zonnebank geweest.
  • U gebruikt retinol of vitamine A.
  • U gebruikt huidverzorgingsproducten met andere zuren.
  • U heeft op het moment van behandelen een koortslip.
  • U gebruikt medicatie.
  • U heeft een huidinfectie die eerst moet worden behandeld voordat uw huidprobleem kan worden aangepakt.

Neem in dit geval of bij twijfel contact op met onze huidkliniek.

Gratis proefbehandeling

In onze huidkliniek starten onze huidspecialisten altijd met een gratis intake en gratis proefbehandeling laser ontharen. Wij bekijken uitvoerig uw huidstructuur & haartype, zodat we u maximaal kunnen adviseren hoeveel behandelingen u ongeveer nodig heeft.

benen-laseren-amsterdam-gentlemax-pro
WAT IS LASERONTHAREN?

Overbeharing bij vrouwen en mannen is een veelvoorkomend probleem. Elke keer weer opnieuw lichaamshaar verwijderen door middel van een traditionele ontharingsmethode zoals waxen, harsen, epileren of scheren is tijdrovend en duur. U kunt dan beter kiezen voor een blijvende oplossing; een laser behandeling bij een van onze clinic’s.

Definitief ontharen met onze Lightsheer Desire Diode Laser of GentleMax Pro Laser is een effectieve manier om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met deze krachtige lasers kunnen we haar op lichaam en gezicht voorgoed weg laseren. We kunnen zowel donkere haren als blonde haren laseren. De lasers zijn huidvriendelijk en geschikt voor elk huid- & haartype.

oksels-laseren-amsterdam
Hoe werkt een laser behandeling?

Met een laserstraal schijnen we kort op de huid. De melanine absorbeert de warmte en hierdoor worden de haarzakjes vernietigd. Daarna kunnen de haarzakjes geen nieuwe haartjes meer produceren. De haarzakjes worden het best geraakt als ze in een actieve groeifase zijn. Helaas is dat voor alle haartjes op een ander moment. Hierdoor kunnen we niet in één behandeling alle haarzakjes vernietigen.

Resultaat

Al na één behandeling is het resultaat van laser therapie zichtbaar doordat de haren dunner en minder worden. Na iedere vervolgbehandeling zullen de haren die gelaserd zijn permanent weg blijven.

Aantal behandelingen

Wij adviseren om 6-8 keer te laserontharen met periodes van 6-8 weken ertussen. Uit de haarzakjes die vernietigd zijn zullen geen haartjes meer aangroeien. Wel kan het zijn dat door hormonale veranderingen in het lichaam nieuwe haarzakjes ontstaan. In dat geval kunt u het beste een keer per twee jaar de behandeling herhalen.

VERGOEDING LASERONTHARING

Haar laseren wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar. Hier zijn wel bepaalde voorwaarden aan verbonden die per verzekeraar kunnen verschillen. Informeer dus bij uw eigen verzekering of u in aanmerking komt voor een laserontharing vergoeding. Het is dan belangrijk om te vermelden dat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten (NVH).

U moet uw laserontharing behandeling afnemen bij een kliniek die is aangesloten bij uw verzekeraar. Clear Skin Clinic is een ervaren laserspecialist met vestigingen in Amsterdam en Amstelveen. We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, dus het ontvangen van uw laserontharing vergoeding zal geen probleem zijn mits u aanvullend bent verzekerd.

Echter, de vergoeding geldt in de meeste gevallen alleen voor gezichtshaar laseren bij vrouwen en gezichtshaar plus schaamstreek bij personen in een transitietraject. 

hirsutisme

Uitgebreid consult

Heeft u een huidprobleem en wilt u daar eens goed naar laten kijken door een ervaren huidtherapeut? Kies dan voor een uitgebreid consult met een vrijblijvend persoonlijk behandelplan.

ONZE WERKWIJZE

laser-ontharing-kliniek-amsterdam

Stap 1 - intake

Maak een afspraak online of bel ons voor een gratis intake en gratis proefbehandeling in een van onze clinics (Amsterdam of Amstelveen Stadshart). Tijdens de intake checken wij uw huid- & haartype en adviseren u over de laserbehandeling.

Stap 2 - voorbereiding

U dient 24 uur voordat uw behandeling plaatsvindt het te behandelen gebied thuis te scheren. Zorg dat uw huid niet zongebruind is. Blijf dus zeker 4 weken uit de zon wanneer u een laserafspraak hebt staan.
Tijdens het behandeltraject mag u niet harsen, waxen of epileren. 

stap 3 - behandeling

Uw laserbehandeling vindt plaats in één van onze clinics. De huidtherapeut begeleidt u hierbij stap voor stap en stelt de laser op uw haar- & huidtype in. Gemiddeld duurt een behandeling tussen de 10 en 20 minuten.

stap 4 - nà de behandeling

Thuis zorgt u dat uw huid 24 uur koel blijft dus u gaat niet intenstief sporten, naar de sauna of in een warm bad liggen. Tevens is het belangrijk om het behandelde gebied tot 4 weken na de behandeling goed te beschermen tegen de zon.

Tarieven laser ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De tarieven van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet, zodat u precies weet wat een laserbehandeling kost bij CLEAR Skin Clinic.

IPL ONTHAREN OF LASER ONTHAREN WAT IS BETER?

Laserontharing met een diode laser is de huidige gouden standaard op het gebied van zowel veiligheid als werkzaamheid. Het is dus effectiever voor meer huidtinten, heeft een lager risico op huidbeschadiging, werkt meestal sneller, vereist minder afspraken en is minder pijnlijk.

Ontharing met een diode laser gebruikt een meer gerichte, geconcentreerde straal lichtenergie (vergeleken met IPL) om de melanine in de haarzakjes aan te pakken. De langere golflengte beperkt de absorptie van de energie door de omringende huid, waardoor het risico op schade wordt geminimaliseerd en het een veiliger alternatief biedt voor mensen met een donkere of gebruinde huidskleur. Deze apparaten zijn vaak uitgerust met koeltechnologie om het comfort te verbeteren – een enorm voordeel ten opzichte van IPL!

verschil-tussen-laserontharing-en-ipl-ontharing

ONZE LASERS

benen-laseren-amsterdam-gentlemax-pro
Gentlemax pro laser
lightsheer diode laser
(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!