grove poriën

Wat zijn grove poriën?

Grove poriën zijn de meer zichtbare grotere poriën die je op je huid hebt.

Oorzaak grove poriën

Ze worden meestal veroorzaakt door een combinatie van genetica, overmatige talgproductie en veroudering. Ook kan te lang een te vette crème gebruiken of ongeschikte make-up gebruiken voor grove poriën zorgen.

Behandeling grove poriën

Er zijn echter verschillende behandelingsopties beschikbaar om het uiterlijk van grove poriën te minimaliseren, waaronder peeling, microneedling, RF-microneedling, fractionele laser (FRAX) en het zoeken naar de expertise van een huidtherapeut.

  • Peeling is een populaire behandeling waarbij chemische exfolianten zoals alfahydroxyzuren (AHA’s) of bètahydroxyzuren (BHA’s) worden gebruikt om dode huidcellen te verwijderen en poriën te ontstoppen. Deze methode kan effectief zijn bij het verminderen van de zichtbaarheid van grote poriën, maar het kan meerdere behandelingen vereisen voordat u significante resultaten ziet.
  • Microneedling is een andere behandelingsoptie waarbij een apparaat met kleine naalden wordt gebruikt om micro-verwondingen in de huid te creëren. Dit proces stimuleert de productie van collageen en elastine, wat kan helpen de huidtextuur te verbeteren en de zichtbaarheid van poriën te minimaliseren.
  • RF-microneedling gebruikt dezelfde techniek als traditionele microneedling, maar voegt radiofrequente energie toe om de collageenproductie verder te stimuleren.
  • Fractionele laser (FRAX) is een niet-invasieve behandeling waarbij een laser wordt gebruikt om de diepere huidlagen aan te pakken. Dit proces stimuleert de productie van collageen en helpt de poriën te verkleinen terwijl de huidtextuur en het algehele uiterlijk worden verbeterd. Het is een effectieve behandeling voor mensen die naast grote poriën ook zorgen hebben over acnelittekens, fijne lijntjes en rimpels.
Resultaat behandeling

Hoewel deze behandelingen effectief kunnen zijn, is het altijd het beste om een ​​huidtherapeut te raadplegen om te bepalen welke behandelingsoptie voor u geschikt is. Een huidtherapeut kan uw huidtype evalueren en een behandelplan op maat aanbevelen dat past bij uw unieke behoeften. Bovendien kunnen ze waardevol advies geven over huidverzorgingsproducten en veranderingen in levensstijl die kunnen helpen het uiterlijk van grote poriën te minimaliseren en de algehele gezondheid van de huid te verbeteren.

Concluderend kunnen grove poriën een frustrerende zorg zijn, maar er zijn verschillende effectieve behandelingsopties beschikbaar. Met het juiste behandelplan en de juiste begeleiding van onze huidtherapeut kunt u een gladdere, egalere teint krijgen waar u zelfverzekerd over kunt zijn.

grove poriën
Waar komen grove poriën voor?

Grove poriën komen vooral voor op de T-zone: het voorhoofd, de neus en de kin.

✔️ grove poriën voorhoofd
✔️ grove poriën neus
✔️ grove poriën kin
✔️ grove poriën wangen

 

grove-poriën-wangen-behandelen

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

  • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
  • Laser haar verwijdering
  • Laser voor (acne)littekens
  • Elektrisch epileren
  • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
  • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

steelwratjes-verwijderen
contact

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!