hemangiomen

aardbeivlek
Wat is hemangioom?

Hemangioom (aardbeivlek) is een veel voorkomende huidaandoening die het gevolg is van een abnormale groei van bloedvaten in de huid. Deze aandoening kan op elke leeftijd voorkomen, maar komt het meest voor bij baby’s en jonge kinderen.

Oorzaak hemangiomen

De oorzaak van hemangioom wordt niet volledig begrepen, maar er wordt aangenomen dat het verband houdt met genetica en hormonale veranderingen.

Behandeling hemangioom

Behandelen van een huidaandoening genaamd “hemangioom” is mogelijk met lasertherapie (afhankelijk van de grootte). Wij maken gebruik van de KTP laser voor de behandeling van deze aandoening. Het unieke aspect van dit type laser is dat het de vaatjes in het hemangioom verwarmt waardoor deze verdwijnen. De laserstraal is erg precies en richt zich alleen op de haarvaatjes, waardoor de rest van de huid onaangetast blijft. Door de warmte die de laser genereert, worden de vaatwanden gecoaguleerd en binnen enkele dagen door het lichaam verwijderd. Dit proces zorgt ervoor dat het hemangioom vermindert zonder schade aan te richten aan de huid.

 

Resultaat behandeling

Om de huidaandoening genaamd hemangioom te verminderen, is een reeks van 2 tot 4 laserbehandelingen vereist. Bij het intakegesprek zullen onze huidtherapeuten samen met u een persoonlijk behandelplan opstellen, waarin het aantal benodigde behandelingen, nazorg en kosten worden besproken. Het bereikte resultaat verschilt van persoon tot persoon en is afhankelijk van het soort hemangioom. Tijdens het intakegesprek zullen de verwachte resultaten grondig besproken worden en zal de huidtherapeut een realistisch beeld schetsen. Over het algemeen zal de laserbehandeling de roodheid en vaatjes van de hemangioom verminderen.

In onze huidkliniek hebben we ervaren huidtherapeuten die u kunnen voorzien van gepersonaliseerde behandelplannen voor uw hemangioom. We gebruiken de nieuwste technologieën en technieken om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt. Ons doel is om u te helpen een gezonde en mooie huid te krijgen.

Als u aan hemangioom lijdt, aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met onze kliniek. We doen er alles aan om u de best mogelijke zorg te bieden en u te helpen de best mogelijke resultaten te behalen.

✔️ KTP Laser
hemangioom-verwijderen

hemangiomen verwijderen

Waar komen hemangiomen voor?

Hemangiomen zijn goedaardige tumoren die vaak voorkomen bij zuigelingen en jonge kinderen. Ze worden gevormd door een abnormale verzameling bloedvaten in de huid of inwendige organen, zoals de lever, longen of hersenen. In de huid verschijnen hemangiomen vaak als rode of roze verheven gebieden en zijn te vinden op het gezicht, de nek, de hoofdhuid of andere delen van het lichaam. Ze kunnen in grootte variëren van klein tot groot en kunnen plat of verhoogd zijn.

✔️ hemangioom hele lichaam

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

  • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
  • Laser haar verwijdering
  • Laser voor (acne)littekens
  • Elektrisch epileren
  • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
  • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

steelwratjes-verwijderen
contact

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!