hifu

HUIDLIFTING

Op zoek naar een niet-invasieve en effectieve manier om uw huid te liften en strakker te maken? Een HIFU-behandeling is misschien precies wat u nodig heeft! High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) is een veilige en door de FDA goedgekeurde cosmetische procedure die ultrasone golven gebruikt om de collageenproductie te stimuleren, wat resulteert in een stevigere, strakkere en jeugdiger ogende huid.

Een van de belangrijkste voordelen van een HIFU-behandeling is dat het een niet-chirurgische ingreep is, wat betekent dat er geen incisies of hersteltijd nodig zijn. Dit maakt het een geweldige optie voor diegenen die op zoek zijn naar een snelle en gemakkelijke manier om hun uiterlijk te verbeteren.

HIFU-behandeling is ook een geweldig alternatief voor traditionele facelift-chirurgie, omdat het vergelijkbare resultaten oplevert zonder de risico’s en hersteltijd die gepaard gaan met een operatie. Naast het liften en strakker maken van de huid, kan een HIFU-behandeling ook helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De ultrasone golven dringen diep door in de huid en bevorderen de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels. Dit helpt de huid voller te maken en rimpels glad te strijken, waardoor u een jeugdiger en stralender teint krijgt.

Als u op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om uw huid te verjongen, dan is een HIFU-behandeling misschien precies wat u nodig hebt. Neem contact op met onze huidtherapeut voor meer informatie over hoe een HIFU-behandeling u kan helpen de mooie, jeugdig ogende huid te krijgen die u wenst.

✔️ Vermindering rimpels
✔️ Huidlifting
✔️ Huidverstrakking
✔️ Verbetering huidstructuur
hifu-behandeling-amsterdam
HIFU
DOWNTIME

24-48 uur roodheid

TARIEVEN
BEHANDELING

Het HIFU systeem levert een lage hoeveelheid gerichte ultrasone energie aan de huid. De energie die vrijkomt tijdens deze behandeling, zorgt ervoor dat er warmte in de diepere huidlagen ontstaat.
Bij het herstelproces dat hierna optreedt, wordt de collageenaanmaak gestimuleerd.

RESULTAAT

hifu-behandeling

Strakkere huid

De HIFU ( High intensity Focused Ultrasound) behandeling is de nieuwste en modernste huidbehandeling welke zorgt voor een strakkere huid! En dat zonder chirurgische ingreep en zeer korte (soms geen) herstelperiode. Naarmate we ouder worden neemt de collageenproductie af waardoor de huid slapper wordt. HIFU zorgt voor een Collageenboost op een natuurlijke manier! De huid wordt gelift en verstevigd en ziet er daardoor strakker uit. Voor een blijvend resultaat is slechts 1 behandeling per jaar nodig.

Hoe werkt HIFU?

Tijdens de behandeling worden er hoog intensieve, gefocuste ultrasound pulsen afgegeven in alle lagen van de huid. Met name de SMAG-laag van de huid wordt goed bereikt. Dit is de laag die wordt gelift bij chirurgische ingrepen. In de huid worden de HIFU impulsen omgezet in warmte. Door deze warmte ontstaan er micro holtes in de huid. Het lichaam reageert hierop door nieuwe weefsel en collageen aan te maken welke de holtes weer opvullen. Hierdoor zet de huid uit en wordt de huid strakker.

Behandeling

Allereerst wordt er een gel aangebracht op de te behandelen huid. Deze zorgt voor een goede geleiding van de pulsen. Vervolgens wordt het handzame apparaat over het te behandelen gebied bewogen.

De behandeling is normaliter pijnloos, echter kan het bij een gevoelige huid worden ervaren als pittig. 2/3 paracetamol innemen voor de behandeling wordt daarom ook aangeraden. Ook kunt u een half uur van te voren Emla crème aanbrengen. Na de behandeling zal de huid ietwat rood uitslaan, dit verdwijnt vanzelf weer. Is sommige gevallen ontstaat er een lichte zwelling, ook dit trekt zeer snel weg.

RESULTAAT

Al bij de eerste behandeling wordt het herstelproces geactiveerd. Het zichtbare resultaat is afhankelijk van de conditie van de huid.  Het kan zijn dat u na een week al verschil ziet, maar het kan ook iets langer duren. Het beste resultaat ziet u na 2 tot 4 maanden. Soms treedt er na 6 maanden nog steeds verbetering op. 1 behandeling is vaak al genoeg, echter is er soms een tweede behandeling nodig, maar dit is afhankelijk van het type huid. Daarna kan dit worden bijgehouden met 1 behandeling per jaar. Vaak is herhaling van de behandeling pas nodig na twee jaar.

Populaire behandel zones: gehele gelaat (ogen onder, wenkbrauwen, voorhoofd, wangen,  kaaklijnen), hals, decolleté, armen, billen, borst.

hifu-lifting-behandeling
onderkin-liften-hifu

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

VAATLASER

Roodheid verwijderen

CONSULT

Huidscan Observ520

Psoriasis 

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & SkinCeuticals

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!