hifu

HUIDVERJONGING

Ontdek de vele voordelen van HIFU 4D-behandeling voor huidverjonging

Bent u op zoek naar een effectieve en niet-invasieve manier om uw huid te verjongen? Dan is HIFU 4D-behandeling wellicht iets voor u. Deze innovatieve en geavanceerde methode maakt gebruik van hoogfrequentie-ultrageluidstechnologie om de huid strakker en steviger te maken, waardoor tekenen van veroudering verminderen.

Met HIFU 4D-behandeling kunnen fijne lijntjes en rimpels worden verminderd, de huidtextuur verbeterd en de productie van collageen gestimuleerd worden. Dit resulteert in een jeugdigere uitstraling en een frisse, stralende huid.

Wat deze behandeling nog aantrekkelijker maakt, is dat het vrijwel pijnloos is en er geen hersteltijd nodig is. Bovendien zijn de resultaten langdurig en kunnen ze tot wel een jaar aanhouden.

Als u wilt genieten van een zichtbaar jongere huid zonder de risico’s en kosten van chirurgie, overweeg dan HIFU 4D-behandeling. Met zijn indrukwekkende resultaten en minimale ongemakken is het een populaire keuze geworden voor diegenen die hun jeugdige uitstraling willen behouden.

 

Veelgestelde vragen over deze revolutionaire behandeling
  1. Is HIFU 4D pijnlijk? Zeker niet! De HIFU 4D-behandeling staat bekend om zijn vrijwel pijnloze aard. U kunt ontspannen en genieten terwijl de ultrageluidsgolven hun magie doen.
  2. Zijn er bijwerkingen na de behandeling? Over het algemeen zijn er minimale bijwerkingen, zoals lichte roodheid of zwelling die snel afneemt. HIFU 4D is ontworpen voor comfort en gemak, zonder langdurige ongemakken.
  3. Hoe lang duurt een sessie? De behandeltijd varieert, maar over het algemeen duurt een HIFU 4D-sessie niet langer dan een uur. Een snelle en effectieve manier om uw huid te verjongen zonder kostbare tijd te verspillen.
  4. Wanneer zie ik resultaten? Hoewel u direct na de behandeling verbeteringen kunt opmerken, worden de meeste resultaten geleidelijk zichtbaar in de weken na de sessie. Geduld wordt beloond met een jeugdige gloed!
  5. Hoe lang houden de resultaten aan? Een van de grote voordelen van HIFU 4D is de langdurige impact. Resultaten kunnen tot wel een jaar aanhouden, waardoor het een duurzame keuze is voor huidverjonging.
  6. Is HIFU 4D geschikt voor alle huidtypen? Ja, de veelzijdigheid van HIFU 4D maakt het geschikt voor verschillende huidtypen en kleuren. Het is een inclusieve benadering van huidverjonging.
  7. Is een HIFU 4D-behandeling veilig? Absoluut. HIFU 4D is een niet-invasieve procedure die gebruikmaakt van hoogfrequentie-ultrageluid om de huid te verjongen. Deze geavanceerde technologie is doorgelicht en heeft zijn veiligheid bewezen in talloze toepassingen wereldwijd.

Bij HIFU 4D gaat het niet alleen om resultaten, maar ook om comfort en transparantie. Heeft u meer vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Ontdek vandaag nog de voordelen van HIFU 4D-behandeling voor huidverjonging.

✔️ Vermindering rimpels
✔️ Huidlifting
✔️ Huidverjonging
✔️ Huidverstrakking
✔️ Verbetering huidstructuur
hifu-behandeling-amsterdam
HIFU
DOWNTIME

24-48 uur roodheid

TARIEVEN
BEHANDELING

Het HIFU systeem levert een lage hoeveelheid gerichte ultrasone energie aan de huid. De energie die vrijkomt tijdens deze behandeling, zorgt ervoor dat er warmte in de diepere huidlagen ontstaat.
Bij het herstelproces dat hierna optreedt, wordt de collageenaanmaak gestimuleerd.

RESULTAAT

hifu-behandeling

Strakkere huid

De HIFU ( High intensity Focused Ultrasound) behandeling is de nieuwste en modernste huidbehandeling welke zorgt voor een strakkere huid! En dat zonder chirurgische ingreep en zeer korte (soms geen) herstelperiode. Naarmate we ouder worden neemt de collageenproductie af waardoor de huid slapper wordt. HIFU zorgt voor een Collageenboost op een natuurlijke manier! De huid wordt gelift en verstevigd en ziet er daardoor strakker uit. Voor een blijvend resultaat is slechts 1 behandeling per jaar nodig.

Hoe werkt HIFU?

Tijdens de behandeling worden er hoog intensieve, gefocuste ultrasound pulsen afgegeven in alle lagen van de huid. Met name de SMAG-laag van de huid wordt goed bereikt. Dit is de laag die wordt gelift bij chirurgische ingrepen. In de huid worden de HIFU impulsen omgezet in warmte. Door deze warmte ontstaan er micro holtes in de huid. Het lichaam reageert hierop door nieuwe weefsel en collageen aan te maken welke de holtes weer opvullen. Hierdoor zet de huid uit en wordt de huid strakker.

Behandeling

Allereerst wordt er een gel aangebracht op de te behandelen huid. Deze zorgt voor een goede geleiding van de pulsen. Vervolgens wordt het handzame apparaat over het te behandelen gebied bewogen.

De behandeling is normaliter pijnloos, echter kan het bij een gevoelige huid worden ervaren als pittig. 2/3 paracetamol innemen voor de behandeling wordt daarom ook aangeraden. Ook kunt u een half uur van te voren Emla crème aanbrengen. Na de behandeling zal de huid ietwat rood uitslaan, dit verdwijnt vanzelf weer. Is sommige gevallen ontstaat er een lichte zwelling, ook dit trekt zeer snel weg.

RESULTAAT

Al bij de eerste behandeling wordt het herstelproces geactiveerd. Het zichtbare resultaat is afhankelijk van de conditie van de huid.  Het kan zijn dat u na een week al verschil ziet, maar het kan ook iets langer duren. Het beste resultaat ziet u na 2 tot 4 maanden. Soms treedt er na 6 maanden nog steeds verbetering op. 1 behandeling is vaak al genoeg, echter is er soms een tweede behandeling nodig, maar dit is afhankelijk van het type huid. Daarna kan dit worden bijgehouden met 1 behandeling per jaar. Vaak is herhaling van de behandeling pas nodig na twee jaar.

Populaire behandel zones: gehele gelaat (ogen onder, wenkbrauwen, voorhoofd, wangen,  kaaklijnen), hals, decolleté, armen, billen, borst.

hifu-lifting-behandeling
onderkin-liften-hifu

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!