cosmelan

De Mesoestetic Cosmelan behandeling is een revolutionaire oplossing voor het verlichten van de huid die de schoonheidsindustrie stormenderhand heeft veroverd. De behandeling is ontworpen om hyperpigmentatie, melasma en andere huidverkleuringsproblemen aan te pakken die moeilijk te behandelen zijn met traditionele huidverzorgingsproducten.

De voordelen van de Cosmelan-behandeling zijn talrijk, waaronder het vermogen om de huidskleur te egaliseren, donkere vlekken te verminderen en de algehele huidtextuur te verbeteren. Deze behandeling is veilig en effectief voor alle huidtypes en de resultaten zijn vaak al na één sessie zichtbaar.

De Cosmelan-behandeling is ook een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een niet-invasief alternatief voor andere agressievere huidverlichtingsbehandelingen. Met zijn zachte maar effectieve formule kunnen patiënten de gewenste resultaten bereiken zonder dat er een operatie of downtime nodig is.

Over het algemeen is de Mesoestetic Cosmelan-behandeling een uitstekende keuze voor iedereen die zijn huidverkleuringsproblemen wil aanpakken. Het is een veilige, effectieve en langdurige oplossing die u kan helpen de gladde, gelijkmatige huid te krijgen die u altijd al wilde hebben.

✔️ Geschikt voor alle huidtypen
✔️ Zichtbaar strakkere heldere huid
✔️ No. 1 bij depigmentatie
✔️ Vermindering pigmentvlekken
✔️ 95% vermindering melasma
✔️ Vermindering zwangerschapsmasker
cosmelan-behandeling
mesoestetic cosmelan
DOWNTIME

Geen

TARIEVEN
BEHANDELING

Behandeling, 3 controles en thuis nabehandelen.

RESULTAAT

melasma-verwijderen

Wat is cosmelan?

Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling voor het behandelen van pigmentvlekken of een onregelmatige huidskleur. Cosmelan is de enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.

Melanine is de oorzaak van verschillende pigmentvlekken. De Cosmelan behandeling die wij aanbieden, zorgt ervoor dat de melanine vorming plaatselijk en uitwendig wordt verminderd. Het resultaat is een zachtere en heldere huid.

Behandeling

1. De behandeling begint met een reinigende & ontvettende Lotion welke de huid reinigt voordat Cosmelan Mesoestetic wordt aangebracht. Hierdoor zal de huid beter in staat zijn de depigmenterende bestandsdelen in de huid op te nemen.

2. Na een voorbereidende peeling brengt Clear Skin Clinic Cosmelan 1 aan. Dit masker bevat depigmenterende bestandsdelen.

3. Na het masker moet de Maintenance Cream Cosmelan 2 dagelijks worden aangebracht om het depigmentatie proces voort te zetten. Dit wordt thuis gedaan. De Hydra-Vital Factor K is een ondersteunende dagcrème die de huid hydrateert en voedt.

Welke ingrediënten zitten er in de Cosmelan behandeling?

De ingrediënten van Cosmelan remmen de aanmaak van pigment, ook wel de tyrosinase genoemd. Belangrijke ingrediënten in de cosmelan behandeling zijn: kojiczuur, fytinezuur, ascorbinezuur, arbutine, titaniumdioxide en retinylpalmitaat (vitamine A soort) die allen het enzym tyrosinase blokkeren. De producten zijn parfumvrij.

Inhoud pack
  • Ontvettende lotion
  • Cosmelan 1 crème
  • Cosmelan 2 crème
  • Melan recovery crème
  • Melan 130+ pigment control
  • Brightening foam

De lotion en Cosmelan 1 worden tijdens de behandeling in onze Clinic gebruikt. De overige producten krijgt u mee naar huis voor dagelijkse nabehandeling (+/- 6 weken). U komt drie keer bij ons terug voor nacontrole (1e keer=2 weken na de behandeling, 2e keer=4 weken na de behandeling, 3e keer=8 weken na de behandeling. Bij voortzetting van de behandeling dient u weer nieuwe producten aan te schaffen. Uiteraard wordt dit ook uitgebreid besproken wanneer u deze behandeling bij ons afneemt! Of u recht heeft op een Cosmelan behandeling vergoeding kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar. Het is dan belangrijk om te weten, dat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Cosmelan_behandeling_amsterdam
pigmentvlekken_gezicht_verwijderen

gratis huid intake

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!