MICRONEEDLING

DERMAPEN

Microneedling is een populaire huidverbetering behandeling waarbij we Dermapen of Skinpen gebruiken. Met kleine naalden worden microkanaaltjes in het huidoppervlak gemaakt. Dit proces stimuleert de natuurlijke genezingsreactie van het lichaam, wat kan leiden tot een reeks voordelen voor de huid.

Een van de belangrijkste voordelen van een microneedling behandeling is een verhoogde collageenproductie, wat zorgt voor zichtbare vermindering van tekenen van huidveroudering. Hierdoor wordt de algehele textuur en teint van de huid glad en helder. Het zorgt voor vermindering van fijne lijntjes, rimpels en acnelittekens. Bovendien kan microneedling de opname van huidverzorgingsproducten verbeteren, waardoor ze effectiever worden.

Voor een nog beter resultaat kunnen we ook een combi behandeling uitvoeren zoals microneedling met een skinbooster en microneedling met een peeling.

De resultaten van microneedling kunnen variëren, afhankelijk van het individu en de ernst van hun huidproblemen. Sommige mensen zien mogelijk onmiddellijke verbeteringen in het uiterlijk van hun huid, terwijl anderen meerdere behandelingen nodig hebben om de gewenste resultaten te bereiken. De meeste mensen kunnen echter al na één behandeling verbeteringen in de textuur, toon en algehele gezondheid van hun huid verwachten.

Als u zelf microneedling wilt proberen, overleg dan met onze gediplomeerde huidtherapeuten om te bepalen of dit de juiste behandeling voor u is. Zij hebben veel goede microneedling ervaringen en u kunt een gratis vrijblijvende intake boeken. Met zijn vele voordelen en indrukwekkende resultaten is microneedling een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een gezondere, stralende huid.

✔️ Huidherstel op natuurlijke manier
✔️ Vermindering littekens
✔️ Stevige gladde stralende huid
✔️ Vermindering rimpels & fijne lijntjes
✔️ Vermindering acne
✔️ Verbetering huidstructuur
skinpen-amsterdam
MICRONEEDLING
DOWNTIME

Op de dag van de behandeling zal de huid wat strak en gevoelig zijn en kunnen er puntbloedinkjes ontstaan. De roodheid die na de behandeling optreedt houdt ongeveer 3 dagen aan.

TARIEVEN

€ 150,-

BEHANDELING

Voorafgaand aan de microneedling behandeling zal onze skinspecialist de huid grondig reinigen en het te behandelen gebied voorzien van een serum. Vervolgens wordt elk gebied horizontaal, verticaal en diagonaal behandeld.

RESULTAAT

Wat is Microneedling?

Bij Clear Skin Clinic werken we bij een microneedling behandeling met zowel Dermapen 4 als met Skinpen. Er worden met een opzetstukje van minuscule naaldjes kleine gaatjes in de huid gemaakt en een serum vol met werkstoffen wordt de huid ingebracht. Hierdoor zullen de huidcellen zich gaan vernieuwen. Zo wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en zal de huidstructuur zich verbeteren.

Bij Clear Skin Clinic kan je zowel je wangen als je hele gelaat voorzien van een microneedling behandeling. Andere gebieden kunnen ook behandeld worden; onze specialisten geven hier graag advies hierover. Plan hiervoor een gratis intakegesprek in.

 

De behandeling geeft het beste resultaat indien u een kuur van 3 behandelingen neemt. Microneedling kan ook ingezet worden in combinatie met een diepe peeling, om littekens en huidveroudering optimaal aan te pakken.

dermapen_behandeling_amsterdam

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!