Neogen Evo

Huidverjonging

Neogen Evo behandeling is een geavanceerde huidverzorgingsoplossing die plasmatechnologie gebruikt om uw huid te verjongen en te revitaliseren. Deze niet-invasieve behandeling is ontworpen om een ​​breed scala aan huidproblemen te bestrijden, van acne en littekens tot rimpels en fijne lijntjes.

Een van de belangrijkste voordelen van Neogen Evo Plasma behandeling is het vermogen om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren, essentiële eiwitten voor het behoud van een jeugdige, gezonde huid. Door dit natuurlijke proces op gang te brengen, kan de behandeling helpen de huidtextuur te verbeteren, de poriegrootte te verkleinen en een egalere teint te creëren.

Een ander belangrijk voordeel van Neogen Evo Plasma-behandeling is dat het op alle huidtypes kan worden gebruikt, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor iedereen die de algehele gezondheid en het uiterlijk van zijn huid wil verbeteren. Bovendien is de behandeling snel, pijnloos en vereist geen downtime, zodat u direct na de procedure uw dagelijkse routine kunt hervatten.

Het resultaat van de Neogen Evo Plasma-behandeling is een stralende, meer jeugdige teint die er verjongd uitziet en aanvoelt. De behandeling kan het uiterlijk van fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens en hyperpigmentatie verbeteren, waardoor uw huid gladder, helderder en stralender wordt.

Samengevat, de Neogen Evo-plasmabehandeling is een veilige, effectieve en niet-invasieve oplossing voor iedereen die de gezondheid en het uiterlijk van zijn huid wil verbeteren. Het vermogen om de collageenproductie te stimuleren, de veelzijdigheid voor alle huidtypes en het snelle en pijnloze karakter maken het een aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar een huidverjongingsbehandeling.

✔️ Pigmentvlekken verwijderen
✔️ Littekens verwijderen
✔️ Ouderdomsvlekken verwijderen
✔️ Ooglid correctie
✔️ Striae/stretchmarks
neogen-plasma-behandeling-amsterdam
NEOGEN EVO
DOWNTIME

1-3 dagen

TARIEVEN
BEHANDELING

100% van de huid wordt behandeld en zorgt voor regeneratie diep onder het huidoppervlak. Dit geeft een natuurlijke hermodellering van de beschadigde huidarchitectuur en laat lijnen en rimpels verzachten!

RESULTAAT

hyperpigmentatie-behandeling

Wat is NeoGen Evo?

Ziet uw huid wat dof en mat, vallen lijntjes en rimpeltjes op of zijn de oogleden iets gaan hangen? Dan hebben wij de oplossing voor uw huidprobleem!

NeoGen Plasma is DE technologie om uw huid langdurig en intensief mee te verjongen. Het is geen laser, geen IPL of behandeling met stroom. Plasma heeft thermische eigenschappen en deze worden op de huid afgegeven waarna er een natuurlijke pleister ontstaat. Onder de pleister wordt er een wond genezingsproces op gang gebracht, zonder dat er een wond is. Wij noemen dit een embryonale wondgenezing. De warmte energie werkt tot in de diepe lagen van de huid waar het in de kerm het collageen en elastine van de huid gaat stimuleren waardoor er vernieuwde stevigheid en volume van de huid ontstaan. En dat zult u merken in de weken na de behandeling!

Uw huid voelt weer stevig en compact aan, is helder van kleur en ontdaan van te veel aan pigment. De fijne lijntjes zijn verdwenen en de huid is zijdezacht en glad. Wereldwijd wordt deze vorm van intensieve, langdurige huidverjonging ingezet door vooraanstaande chirurgen, dermatologen en (huid)therapeuten. Het biedt een veilig alternatief voor CO2 lasersystemen en geeft dezelfde langdurig verjongende resultaten.

huidverjonging-behandeling-amsterdam
littekens-gezicht-verwijderen

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

VAATLASER

Roodheid verwijderen

CONSULT

Huidscan Observ520

Psoriasis 

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & SkinCeuticals

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!