NEOGEN EVO

NEOGEN EVO PLASMA

Transformeer uw huid met Neogen Evo

Met de NeoGen plasmabehandelingen (met plasma gevormd uit medische stikstof) kunnen we de huid snel en nauwkeurig vernieuwen, ongeacht leeftijd of huidskleur. Het plasma wordt door de gehele huidarchitectuur opgenomen en zorgt voor een activatie van collageen wat het vernieuwingsproces van de huid versnelt. Met als resultaat een vollere, egalere en verfijnde huid.

Ontgrendel het geheim van een stralende, verjongde huid met de Neogen Evo-behandeling, de revolutionaire schoonheidsoplossing die de huidverzorgingswereld stormenderhand verovert. Zeg vaarwel tegen huidonvolkomenheden en hallo tegen een nieuw tijdperk van zelfvertrouwen.

Wat is Neogen Evo?

De Neogen Evo-behandeling is een geavanceerde, niet-invasieve cosmetische procedure die is ontworpen om een ​​breed scala aan huidproblemen aan te pakken. Of u nu te maken heeft met fijne lijntjes, een oneffen textuur, acnelittekens of een doffe huid, deze veelzijdige behandeling kan u helpen verbluffende, zichtbare resultaten te bereiken.

Voordelen van Neogen Evo

  • Jeugdige uitstraling: Neogen Evo bevordert de productie van collageen en vermindert fijne lijntjes en rimpels voor een jeugdige, stralende teint.
  • Vermindering van littekens: neem afscheid van acnelittekens en andere onvolkomenheden, want Neogen Evo helpt de verschijning ervan te minimaliseren en herstelt de natuurlijke schoonheid van uw huid.
  • Verbeterde textuur: Bereik een gladdere, gelijkmatigere huid die een gezonde, jeugdige glans uitstraalt.
  • Veilig en comfortabel: deze door de FDA goedgekeurde procedure is geschikt voor alle huidtypes en biedt effectieve resultaten met minimaal ongemak.
  • Minimale downtime: In tegenstelling tot invasieve chirurgische procedures heeft Neogen Evo minimale downtime, waardoor u snel uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten.
✔️ Huidverbetering & huidverjonging
✔️ Acne littekens
✔️ Ooglid correcties
✔️ Pigmentvlekken
✔️ Rimpels & lijnen
neogen-evo-behandeling
neogen evo
DOWNTIME

Minimaal

TARIEVEN
BEHANDELING

Voor de behandeling reinigen we de huid en behandelen we deze met een hydraterend masker. De te behandelen huid mag niet gebruind zijn door de zon, zonnebank of een zelfbruiner. Het is aan te raden om uw huid ook thuis, in minimaal twee weken voor de behandeling goed te hydrateren met een serum, crème en zonnebescherming. Vergeet daarbij niet om voldoende water te drinken.

RESULTAAT

before-after-ooglidcorrectie-neogen-evo

NIEUWE HUIDSTRUCTUUR

Waarom voor ons kiezen? Bij Clear Skin Clinic zijn we er trots op dat we de modernste Neogen Evo-behandelingen kunnen aanbieden, uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten. Onze toewijding aan uw welzijn en tevredenheid zorgt ervoor dat u persoonlijke zorg krijgt en de stralende huid krijgt waar u altijd van heeft gedroomd.

neogen-plasma-behandeling-amsterdam

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!