diffuse roodheid

wat is diffuse roodheid?

Diffuse roodheid is een veel voorkomende huidaandoening die kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals rosacea, acne, schade door de zon of erfelijkheid. Het wordt gekenmerkt door roodheid en ontsteking op het huidoppervlak, wat ongemakkelijk en gênant kan zijn voor degenen die het ervaren.

Oorzaak diffuse roodheid

Erfelijke eigenschappen dragen vaak bij aan diffuse roodheid. Mensen met een lichte en/of gevoelige huid zijn vatbaarder voor deze aandoening. Diffuse roodheid kan ook een symptoom zijn van aandoeningen zoals couperose of rosacea, die gepaard gaan met rode bloedvaten en/of ontstekingen in het gezicht. Deze roodheid ontstaat wanneer een netwerk van fijne bloedvaatjes zichtbaar wordt door factoren als huidverslapping, maar kan ook zonder duidelijke oorzaak aanwezig zijn.

Behandeling diffuse roodheid

Gelukkig zijn er verschillende effectieve behandelingen beschikbaar voor diffuse roodheid. Wij behandelen met onze Rode Vaat Laser (KTP). Deze laser is speciaal ontwikkeld om roodheid en couperose op een effectieve manier te verminderen, zonder de huid te beschadigen. De laser zendt een krachtige lichtbundel uit die wordt geabsorbeerd door de bloedvaatjes in de huid, waardoor deze worden dichtgebrand. Na de behandeling ziet uw huid er egaler en rustiger uit.

De resultaten van de behandeling kunnen variëren, maar veel mensen ervaren een significante vermindering van roodheid en ontsteking, wat leidt tot een gladdere, egalere teint. Het is belangrijk op te merken dat het behandelen van diffuse roodheid mogelijk voortdurend onderhoud vereist om de symptomen onder controle te houden.

Als u last heeft van diffuse roodheid, kan het zoeken naar de hulp van een gekwalificeerde huidtherapeut een grote stap zijn op weg naar een helderdere, gezondere huid. Onze ervaren huidtherapeuten kunnen met u samenwerken om de beste behandelingskuur voor uw specifieke behoeften en huidtype te bepalen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een diffuse roodheid behandeling met de Rode Vaat Laser? Neem dan contact op met onze ervaren specialisten voor een persoonlijk advies.

BEHANDELINGEN:

✔️ Rode Vaat Laser
✔️ Peeling
roodheid-gezicht-behandeling
contact
Waar komt diffuse roodheid voor?

Diffuse roodheid is een egaal verspreide rode kleur van de huid die vaak voorkomt op de wangen en neus.

✔️ Diffuse roodheid wangen
✔️ Diffuse roodheid neus
Diffuse-roodheid-behandeling

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

  • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
  • Laser haar verwijdering
  • Laser voor (acne)littekens
  • Elektrisch epileren
  • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
  • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

couperose-behandeling
vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!