GENTLEMAX PRO

CLEAR Skin Clinic werkt met de GentleMax Pro Laser. De bekende krachtige ontharingslaser kan veilig & effectief dunne, medium en dikke haren definitief weg laseren. Twijfel je nog? Kies dan voor een gratis proefbehandeling oksels laseren.

Gentle Max Pro Laser: Dé oplossing voor haar laseren!

Weg met die ongewenste haargroei! Met de Gentle Max Pro Laser ben je voorgoed verlost van ongewenste haartjes. Deze innovatieve laserbehandeling biedt de perfecte oplossing voor het permanent verwijderen van ongewenst lichaamshaar, zonder schadelijke bijwerkingen. Of het nu gaat om je benen, oksels, bikinilijn, buik, rug of gezicht, deze geavanceerde laser zorgt voor een langdurig en glad resultaat .

De Gentle Max Pro Laser maakt gebruik van een combinatie van Alexandriet en Nd:YAG lasers, waardoor het geschikt is voor alle huidtypen. Hierdoor is het de ideale keuze, ongeacht jouw huidskleur of haarkleur. Met de precisie en kracht van deze laserbehandeling kunnen zelfs de kleinste en meest lastige haartjes verwijderd worden.

Vertrouw op de Gentle Max Pro Laser en geniet van een haarvrije toekomst. Ontdek zelf de voordelen van deze geavanceerde technologie en geniet van een blijvend gladde en zachte huid. Vergeet pijnlijke harsbehandelingen of tijdrovend scheren, kies voor de Gentle Max Pro Laser en beleef een nieuwe vrijheid.

veelzijdige laser

GentleMax Pro Laser is een state-of-the-art lasertechnologie die veilige, effectieve en snelle behandelingen biedt voor verschillende huidproblemen. De Nd:YAG laser is de naam van een golflengte van een laser, namelijk 1064nm. Het mooie aan een Nd:YAG laser is dat wij hiermee prachtig en veilig de donkere huid kunnen ontharen en pigmentvlekken kunnen verwijderen.

Of u nu ongewenst haar wilt verwijderen, ouderdomsvlekken wilt verminderen of de textuur en teint van uw huid wilt verbeteren, GentleMax Pro Laser kan helpen. Het behandelproces is snel en eenvoudig.

Tijdens uw sessie wordt een handheld-apparaat gebruikt om gecontroleerde pulsen van laserenergie naar het beoogde gebied te sturen. De laserenergie wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes of huidoneffenheden, waardoor deze opwarmen en afbreken. Na verloop van tijd zal het behandelde gebied op natuurlijke wijze het beschadigde weefsel loslaten en een gladdere, stralende huid onthullen.

Een van de belangrijkste voordelen van GentleMax Pro Laser is dat het op alle huidtypes kan worden gebruikt, ook op donkere huidtinten. De lasertechnologie is uitgerust met een uniek koelsysteem dat de huid helpt beschermen tegen overmatige hitte en zorgt voor een comfortabele en pijnloze ervaring.

De meeste patiënten zullen merkbare resultaten zien na slechts één behandeling, waarbij optimale resultaten worden bereikt na een reeks behandelingen. GentleMax Pro Laser is een populaire keuze voor diegenen die langdurige resultaten willen bereiken zonder voortdurend onderhoud nodig te hebben.

Kortom, als u op zoek bent naar een veilige, effectieve en snelle behandelingsoptie voor ongewenst haar, ouderdomsvlekken of andere huidonvolkomenheden, dan is GentleMax Pro Laser wellicht de perfecte oplossing voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​consult in te plannen en meer te weten te komen over de geweldige voordelen van deze geavanceerde lasertechnologie

gentlemax-pro-laser-amsterdam
gentlemax-pro-laser-amstelveen

GRATIS PROEFBEHANDELING

In onze huidkliniek starten onze huidspecialisten altijd met een gratis intake en gratis proefbehandeling laser ontharen. Wij bekijken uitvoerig uw huidstructuur & haartype, zodat we u maximaal kunnen adviseren welke laser het beste bij u past en hoeveel behandelingen u ongeveer nodig heeft.

benen-laseren-amsterdam-gentlemax-pro

VERGOEDING LASERONTHARING

Haar laseren wordt in de meeste gevallen vergoed vanuit de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar. Hier zijn wel bepaalde voorwaarden aan verbonden die per verzekeraar kunnen verschillen. Informeer dus bij uw eigen verzekering of u in aanmerking komt voor een laserontharing vergoeding. Het is dan belangrijk om te vermelden dat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten (NVH).

U moet uw laserontharing behandeling afnemen bij een kliniek die is aangesloten bij uw verzekeraar. Clear Skin Clinic is een ervaren laserspecialist met vestigingen in Amsterdam en Amstelveen. We zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars, dus het ontvangen van uw laserontharing vergoeding zal geen probleem zijn mits u aanvullend bent verzekerd.

Echter, de vergoeding geldt in de meeste gevallen alleen voor gezichtshaar laseren bij vrouwen en gezichtshaar plus schaamstreek bij personen in een transitietraject. 

hirsutisme
(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!