wratten verwijderen

Met de Zapper coaguleren wij goedaardige huidaandoeningen en wratten zoals kersenwratjes, fibromen (steelwratjes) en ouderdomswratten eenvoudig & veilig weg.

OORZAAK WRATTEN

Een wrat is een hard, eeltachtig gezwel op de huid dat lijkt op een bloemkoolvormige bult. Het wordt veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV), een familie van meer dan 100 virussen die de huid kunnen stimuleren om meer cellen te produceren, wat leidt tot de vorming van een wrat. Wratten kunnen variëren in vorm en grootte.

COAGULATIE

Zeg vaarwel tegen goedaardige huidafwijkingen. Bijna iedereen heeft wel eens een wrat gehad, een eeltachtige vergroeiing op de huid. Hoewel deze vaak vanzelf verdwijnen, kunnen ze irritant of onooglijk zijn als ze zich op onhandige plekken voordoen. Gelukkig kunnen we ze eenvoudig verwijderen met de Zapper. Dit is een klein apparaat dat op een veilige laagstroom werkt. Middels aanraking op de huid wordt de fibroom of (ouderdoms)wrat door hitte gecoaguleerd. Er zal een korstje ontstaan en de fibroom of (ouderdoms)wrat zal vervolgens vanzelf van de huid afvallen.

BEHANDELING

De punt van de Zapper (elektrode) wordt verhit, zodra deze in aanraking komt met het te behandelen plekje zal de fibroom of ouderdomswrat verschrompelen en donker verkleuren. Tijdens de behandeling is een warme sensatie en prikkeling voelbaar, dit is echter voor korte duur. De behandeling wordt uitgevoerd door geschoolde en ervaren huidtherapeuten.

Wilt u meer weten? Onze huidtherapeut kan u adviseren of een laserbehandeling of coagulatie voor uw wrat de juiste keuze is en er is geen verwijzing van een arts nodig. Dus u kunt direct bij ons terecht.

✔️ Verwijdering ouderdomswratten
✔️ Verwijdering fibromen (steelwratjes)
✔️ Verwijdering kersenwratjes
✔️ Verwijdering verhevingen
steelwratjes-verwijderen
steelwratjes-verwijderen-voor-en-na
wratten verwijderen
DOWNTIME

Geen

TARIEVEN

Vanaf € 65,-

BEHANDELING
Minimaal twee dagen na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank. Gebruik tevens een SPF30 of hoger. Minimaal twee dagen na de behandeling geen sauna of intensief te sporten.
RESULTAAT

steelwratjes-fibromen-verwijderen

Wat is coagulatie

Coagulatie is een effectieve behandelmethode voor kleine huidafwijkingen zoals verhevenheden, milia (gerstekorrels) en fibromen (steelwratjes). De goedaardige huidafwijking wordt met een fijne puntvormige naald verhit, waardoor deze wordt vernietigd en door het lichaam wordt afgestoten. Deze behandeling is efficiënt en gemakkelijk, en u zult al binnen 2 tot 3 behandelingen van uw huidafwijking af zijn.

Het herstel van de huid duurt ongeveer een week na de behandeling. Het definitieve resultaat kan echter enkele weken op zich laten wachten, omdat het lichaam de afwijking zelf opruimt en afbreekt.

Gemiddeld zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Deze behandelmethode is daarom zeer geschikt voor mensen die snel van hun huidafwijking af willen zijn.

wratten-verwijderen-amsterdam
ouderdomswratten-verwijderen-elvii-laser

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!