TEAM

huidtherapeut-amsterdam

GÖZDE

Eigenaresse Gözde opende haar eerste huidkliniek (toen nog Studio Point) al in 2016 in Amsterdam. In maart 2021 kwam daar een prachtige clinic in Amstelveen bij.

Gözde is een ervaren huidtherapeut en zet zich in voor meer dan alleen behandelingen: ze gaat voor echte, blijvende veranderingen. Haar focus ligt op het helpen van cliënten om een heldere en gladde huid te krijgen. Daarnaast is ze een ervaren laserspecialist.

huidspecialist-amsterdam

BABETTE

Babette is een ervaren huidtherapeut met een voorliefde voor het oplossen van huidproblemen.

Ze hanteert een holistische benadering om de reis van elke cliënt naar een optimale huidgezondheid te ondersteunen door professioneel advies te geven over behandelplannen, thuisverzorgingsproducten en supplementen. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van gevoelige en reactieve huiden.

huidtherapeut-amstelveen

AMITIS

Ook Amitis heeft een uitgebreide opleiding tot huidtherapeut gevolgd en heeft veel ervaring met behandelingen voor huidverbetering, depigmentatie en acne.

Ze heeft met een breed scala aan huidverzorgingsmerken gewerkt en een grote passie voor huidgezondheid. Ze geeft graag op maat gemaakte huidconsulten, geavanceerde gezichtsbehandelingen en huidpeelingbehandelingen.

schoonheidsspecialist-amsterdam

FAIZA

Faiza is een toegewijde huidspecialist en kent de fijne kneepjes van alles wat met de huid te maken heeft. Haar echte passie ligt in het aanpakken van huidproblemen, het omarmen van uitdagingen en uiteindelijk het herstellen van het zelfvertrouwen van cliënten.

Met een focus op het bieden van gepersonaliseerde oplossingen, is zij er trots op cliënten te begeleiden op hun reis naar het bereiken van een gezonde, egale teint.

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & SkinCeuticals

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!