wijnvlekken

Naevus Flammeus
wat is een wijnvlek?

Als u last heeft van een wijnvlek en deze als storend ervaart, kunt u bij ons langskomen om te zien welke mogelijkheden we kunnen bieden.

Onze lasertherapie kan een effectieve behandeling zijn om de wijnvlek te verminderen. Tijdens een laserbehandeling worden de bloedvaten verhit, waardoor ze krimpen en de vlek kleiner wordt. Na tien behandelingen kan de vlek zelfs geheel verdwenen zijn, hoewel dit afhankelijk is van uw specifieke situatie.

Onze huidtherapeut zal u adviseren over wat u kunt verwachten en of volledige verwijdering of slechts vermindering van de grootte en intensiteit van de wijnvlek mogelijk is.

Effectieve behandeling wijnvlek

Naevus flammeus, ook bekend als een wijnvlek, is een soort moedervlek die verschijnt als een platte, rode of roze vlek op de huid. Deze aandoening wordt veroorzaakt door een afwijking in de bloedvaten, wat resulteert in verwijding van haarvaten.

Gelukkig zijn er effectieve behandelingen beschikbaar voor naevus flammeus, zoals lasertherapie. Een wijnvlek kan behandeld worden door middel van lasertherapie. Bij CLEAR Skin Clinic gebruiken we hier IPL voor. Het licht wordt in de huid omgezet in warmte en verhit hiermee de vaatwand, waardoor de vaatjes stollen en er geen bloed meer doorheen kan stromen. Het omliggende weefsel van het vaatje wordt minimaal verwarmd, de huid zelf blijft dus intact. Binnen 2 weken na de behandeling worden de vaatjes door het lichaam zelf afgebroken en afgevoerd.

Resultaat behandeling wijnvlek

Het resultaat is een aanzienlijke vermindering van het uiterlijk van de moedervlek.

Onze huidtherapeuten werken nauw samen met dermatologen en andere medische professionals om een ​​persoonlijk behandelplan te ontwikkelen dat is afgestemd op de individuele behoeften van de patiënt. Huidtherapeuten kunnen patiënten ook gedurende het hele behandelproces ondersteunen en adviseren, zodat het best mogelijke resultaat wordt bereikt. Neem vandaag nog contact op met onze huidtherapeut voor meer informatie over uw behandelingsmogelijkheden.

BEHANDELINGEN:

✔️ Rode vaat laser
✔️ Frax Laser
wijnvlek-weg-laseren
wijnvlek-weg-laseren
contact
Waar komt wijnvlek voor?
  • Gezicht
  • Hals

Ook komen ze bijna altijd voor in het gezicht en in de hals. Ongeveer 0,3% tot 0,5% van de kinderen wordt geboren met een wijnvlek.

✔️ wijnvlek gezicht
✔️ wijnvlek hals

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

  • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
  • Laser haar verwijdering
  • Laser voor (acne)littekens
  • Elektrisch epileren
  • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
  • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

couperose-behandeling
vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!