HUIDTHERAPIE

HUID & LASER

In onze medische huidkliniek bieden we een breed scala aan huidtherapie behandelingen aan voor verschillende huidaandoeningen. Ons team van ervaren huidtherapeuten is toegewijd aan het leveren van gepersonaliseerde huidverzorgingsoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en kunnen u goed helpen een gezonde, stralende en verjongde huid te krijgen. Als u worstelt met huidproblemen zoals acne, rosacea, pigment vlekken, psoriasis of gerstekorrels dan hebben we een reeks effectieve gezichtsbehandelingen om uw problemen aan te pakken.

BEHANDELINGEN

Indien u last heeft van een huidprobleem, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van uw klachten af. Helaas is het soms zo dat behandeling van uw huidprobleem niet direct mogelijk is. Dit kan het geval zijn als een van de onderstaande punten voor u van toepassing is:

 • U bent korter dan 4 weken geleden in de zon of onder een zonnebank geweest.
 • U gebruikt retinol of vitamine A.
 • U gebruikt huidverzorgingsproducten met andere zuren.
 • U heeft op het moment van behandelen een koortslip.
 • U gebruikt medicatie.
 • U heeft een huidinfectie die eerst moet worden behandeld voordat uw huidprobleem kan worden aangepakt.

Neem in dit geval of bij twijfel contact op met onze huidkliniek.

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

huidtherapie helpt écht
EGALE HUID

Op zoek naar een stralende, egale teint? Voor velen is een heldere en gezonde huid een topprioriteit op het gebied van schoonheid. Factoren zoals blootstelling aan de zon, roken, stress en slechte voeding kunnen echter hun tol eisen van de kwaliteit van uw huid. Het resultaat kan een bleke, droge teint zijn met rimpels, littekens en donkere vlekken.

Maar maakt u zich geen zorgen – er zijn tal van manieren om de natuurlijke glans van uw huid te herstellen! CLEAR Skin Clinic is uw oplossing voor huidverbeteringsbehandelingen van topkwaliteit. Ons team van huidtherapeuten is toegewijd om u te helpen uw ideale huid te bereiken door een verscheidenheid aan behandelingen aan te bieden die aan uw individuele behoeften voldoen. Van laserbehandelingen tot huidvernieuwing, we hebben alles wat u nodig heeft om een ​​egale en stralende teint te krijgen.

Neem geen genoegen met minder dan een perfecte huid – maak vandaag nog een afspraak met ons team. Samen met u maken we een behandelplan op maat waarmee u de gezonde, stralende huid krijgt die u verdient. Kom vandaag nog langs bij Clear Skin Clinic voor een consult en persoonlijk huidverzorgingsadvies.

facial-amsterdam
vergoeding huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

 • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
 • Laser haar verwijdering
 • Laser voor (acne)littekens
 • Elektrisch epileren
 • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
 • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

couperose-behandeling
(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!