roodheid verwijderen

SOORTEN ROODHEID

Er bestaan verschillende huidaandoeningen die zich uiten in de vorm van roodheid die uw gezicht kunnen ontsieren. Denk hierbij aan Couperose, Rosacea, Spinnenkopjes (Spider Naevi), Kersenwratjes (hemangioom), diffuse roodheid of een wijnvlek.

CLEAR Skin Clinic kan uw roodheid behandelen met onze Diode Vaat Laser (KTP Laser). Deze lichtflitstherapie is een effectieve methode om rode huidkleurverschillen te verminderen of zelfs te verwijderen. De laser geeft lichtstralen af, waarna het overbodige bloedvaatje coaguleert (samentrekt door warmte). Het lichaam ruimt het verhitte vaatje op, zonder de gezonde huid hierbij te beschadigen.

Een Vaat Laser behandeling is een zeer effectieve methode om rode adertjes op het gezicht en lichaam te verminderen. Deze behandeling maakt gebruik van een gespecialiseerde laser om de problematische aderen aan te pakken en te elimineren, waardoor de huid er gladder en egaler uitziet.

Rode aderlaserbehandeling wordt meestal gebruikt om een ​​reeks aandoeningen aan te pakken, waaronder rosacea, spataderen en gebroken haarvaatjes. Het kan ook worden gebruikt om kleine bloedvaten in het gezicht en de benen te behandelen, evenals wijnvlekken en hemangiomen.

De behandeling is minimaal invasief en vereist doorgaans weinig tot geen downtime. De meeste patiënten kunnen resultaten verwachten na slechts één behandeling, met volledige resultaten die doorgaans na enkele sessies worden bereikt.

Als u rode adertjes in uw gezicht of op uw huid wilt verbeteren, kan een laserbehandeling voor rode aderen de oplossing zijn waarnaar u op zoek was. Neem contact op met onze huidtherapeut voor een gratis intake en meer informatie over deze veilige en effectieve procedure.

✔️ Verwijdering rosacea & couperose
✔️ Verwijdering kersenwratjes
✔️ Verwijdering spinnenkopjes
✔️ Verwijdering rode vaatjes
✔️ Bloedblaartjes of rode vlekjes (angioma)
rode-vaten-laser
RODE VAATJES LASER
DOWNTIME

24-48 uur

TARIEVEN

Vanaf € 65,-

BEHANDELING

Om het gewenste resultaat van de huid te behalen, zijn er gemiddeld 2-4 behandelingen nodig met een interval van 4 weken. Het resultaat kan per persoon en behandelplek verschillen en is na enkele dagen zichtbaar. Soms is de roodheid of het vaatje al na één behandeling verdwenen.

RESULTAAT

rosacea-behandeling

Hoe werkt rode vaat laser?

De Nd:Yag 1064nm vasculaire laser is een veilige en effectieve methode voor het verwijderen van rode aderen. De laser richt zich op de hemoglobine, het rode pigment in de bloedvaten. Wanneer de laser een lichtstraal produceert, wordt deze geabsorbeerd door het rode pigment in het bloedvat, dat het verhit en vernietigt. Doordat het laserlicht alleen door het rode pigment wordt geabsorbeerd, blijft het omringende weefsel intact.

Na de behandeling kan de huid rood en warm worden, waarbij de reacties doorgaans één tot twee dagen aanhouden. De behandeling kan ongemakkelijk zijn vanwege de hitte van de laser, maar door de snelheid en effectiviteit is deze gemakkelijk te verdragen.

rode-adertjes-gezicht-verwijderen
ouderdomswratten-verwijderen-elvii-laser

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!