werkwijze laserontharing

ONZE WERKWIJZE

laser-ontharing-kliniek-amsterdam

Stap 1 - intake

Maak een afspraak online of bel ons voor een gratis intake en gratis proefbehandeling in een van onze clinics (Amsterdam of Amstelveen Stadshart). Tijdens de intake checken wij uw huid- & haartype en adviseren u over de laserbehandeling.

Stap 2 - voorbereiding

U dient 24 uur voordat uw behandeling plaatsvindt het te behandelen gebied thuis te scheren. Zorg dat uw huid niet zongebruind is. Blijf dus zeker 4 weken uit de zon wanneer u een laserafspraak hebt staan.
Tijdens het behandeltraject mag u niet harsen, waxen of epileren. 

stap 3 - behandeling

Uw laserbehandeling vindt plaats in één van onze clinics. De huidtherapeut begeleidt u hierbij stap voor stap en stelt de laser op uw haar- & huidtype in. Gemiddeld duurt een behandeling tussen de 10 en 20 minuten.

stap 4 - nà de behandeling

Thuis zorgt u dat uw huid 24 uur koel blijft dus u gaat niet intenstief sporten, naar de sauna of in een warm bad liggen. Tevens is het belangrijk om het behandelde gebied tot 4 weken na de behandeling goed te beschermen tegen de zon.

gratis huid intake

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

vergoeding huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!