droge huid

Wat is een droge huid?

Als u worstelt met een vochtarme huid op uw gezicht, bent u niet de enige. Gelukkig zijn er veel oplossingen beschikbaar om u te helpen een gezondere, meer gehydrateerde teint te krijgen.

Oorzaak droge huid

De oorzaak van een droge huid is bij iedereen anders. Sommige mensen hebben van nature een droge huid, terwijl een ander gevoelig reageert op bijvoorbeeld seizoensveranderingen, zoals de kou of droge lucht.

Behandeling droge huid

Een effectieve behandelingsoptie is een professionele peeling behandeling, die kan helpen dode huidcellen te verwijderen, poriën te ontstoppen en het hydratatieniveau van de huid te verhogen. Aan het einde van een peelingbehandeling kunt u een gladdere, helderdere en stralende huid verwachten. De behandeling kan ook helpen om fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering te verminderen. Al met al is een peelingbehandeling een uitstekende manier om uw huid te verjongen en op te frissen.

Als u geïnteresseerd bent in het behandelen van uw vochtarme huid met een peelingbehandeling, is het belangrijk om een ​​gekwalificeerde huidtherapeut te kiezen die ervoor kan zorgen dat u optimale resultaten behaalt. Met de juiste behandeling en nazorg geniet u jarenlang van een mooie, gehydrateerde en gezond ogende huid.

Overige behandelingen die uw vochtarme huid goed zal hydrateren is  Oxygen+ 

Deze behandeling is een krachtige optie die echte resultaten kan opleveren. Een Oxygen+ behandeling werkt door uw huid te voorzien van zuurstof en andere voedingsstoffen, die kunnen helpen uw huid te hydrateren en de algehele gezondheid ervan te verbeteren. Deze behandeling is ontworpen om verschillende huidproblemen te helpen bestrijden, waaronder droogheid, dofheid en fijne lijntjes.

Een van de belangrijkste voordelen van de behandeling met Oxygen+ is dat het bijna onmiddellijk resultaat kan opleveren. Veel mensen merken dat hun huid er na slechts één behandelingssessie gehydrateerd en voller uitziet en aanvoelt. Bij langdurig gebruik kan de Oxygen+-behandeling helpen om de textuur, teint en algehele uitstraling van uw huid te verbeteren.

Met zijn krachtige mix van voedingsstoffen en zuurstof kan deze behandeling echte resultaten opleveren die u kunt zien en voelen. Dus waarom wachten? Plan vandaag nog uw Oxygen+ behandelingssessie in en begin te genieten van een gezondere, stralende huid!

✔️ Medische Peelings
✔️ Oxygen+
behandeling-droge-huid-gezicht
oxygen+
Wat is Oxygen+ ?

Een Oxygen+ behandeling is een revolutionaire huidverzorgingstechniek waarbij zuivere zuurstof en speciaal samengestelde serums worden gebruikt om de huid te hydrateren, te verhelderen en te verjongen.

Deze behandeling levert een boost van zuurstof aan de huid, wat helpt om het celmetabolisme te verbeteren, de collageenproductie te stimuleren en het natuurlijke genezingsproces van de huid te stimuleren.

De voordelen van de Oxygen+ behandeling zijn talrijk, waaronder een verbeterde huidtextuur, minder rimpels en fijne lijntjes en een helderdere, egalere teint. Het helpt ook om de hydratatie van de huid te verbeteren, waardoor het een ideale behandeling is voor droge of vochtarme huidtypes.

Resultaat behandeling droge huid

De resultaten van de Oxygen+ behandeling zijn indrukwekkend: klanten melden een onmiddellijke verbetering van de textuur, teint en uitstraling van hun huid. Deze behandeling is veilig en zacht, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes en kan worden gebruikt om een ​​breed scala aan huidverzorgingsproblemen aan te pakken.

Kortom, de Oxygen+ is een zeer effectieve huidverzorgingsbehandeling die tal van voordelen biedt en indrukwekkende resultaten oplevert. Of u nu het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels wilt verbeteren, de hydratatie wilt stimuleren of gewoon een helderdere, egalere teint wilt bereiken, deze behandeling is zeker het overwegen waard.

✔️ VERMINDERING DONKERE VLEKKEN
✔️ ANTI-AGING & LIFTING
✔️ VERFIJNING PORIËN & ONEFFENHEDEN
✔️ VERBETERING ACNE LITTEKENS
✔️ EXFOLIATIE & CELVERNIEUWING
✔️ EXFOLIATIE & CELVERNIEUWING
✔️ HYDRATATIE & GLOW

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

  • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
  • Laser haar verwijdering
  • Laser voor (acne)littekens
  • Elektrisch epileren
  • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
  • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

couperose-behandeling
contact

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!