spider naevus

spinnenkopje
wat is spider naevus?

Spider-naevus, ook bekend als spider-angioma, spinnenkopje of rode neus, is een veel voorkomende huidaandoening die optreedt wanneer kleine bloedvaten nabij het huidoppervlak verwijden, wat resulteert in het verschijnen van rode, spinachtige aderen. Hoewel ze meestal onschadelijk en pijnloos zijn, kunnen ze voor sommige mensen een cosmetisch probleem zijn.

Als u last heeft van spider naevus, is het raadzaam om advies in te winnen bij een gediplomeerde huidtherapeut of dermatoloog. Ze kunnen uw toestand beoordelen en de meest effectieve behandelingsopties aanbevelen om u te helpen een heldere, gladde huid te krijgen. Met de juiste behandeling en verzorging kunt u afscheid nemen van spider naevus en genieten van een gezonde, mooie huid

Oorzaak spider naevus

Spider-naevus kan verschillende oorzaken hebben, waaronder hormonale veranderingen, leverziekte, schade door de zon of genetica. Een spider naevus kan bij iedereen voorkomen. Zwangere vrouwen en personen met een leveraandoening zijn bijzonder vatbaar voor het ontwikkelen van spider naevus. Bij vrouwen komt dit in 40% tot uiting tijdens een zwangerschap.

Behandeling spider naevus (spinnenkopje)

Als u worstelt met het verschijnen van spider naevus op uw huid, kunt u een rode vaatjes laserbehandeling overwegen. Deze minimaal invasieve procedure kan spider naevus effectief behandelen door de aangetaste bloedvaten te richten met een gerichte lichtstraal, waardoor ze krimpen en vervagen. KTP-laserbehandeling is veilig en effectief, met minimaal ongemak en downtime. Het kan worden gebruikt op een breed scala aan huidtypes en -kleuren.

Resultaat behandeling

De resultaten van een behandeling met spider naevus variëren afhankelijk van de ernst van de aandoening en de gekozen behandelmethode. Over het algemeen ervaren de meeste patiënten na de behandeling een significante verbetering in het uiterlijk van spider naevus, waarbij de aderen vervagen of geheel verdwijnen.

Als u meer wilt weten over KTP-laserbehandeling voor spider naevus, neem dan vandaag nog contact op met onze huidtherapeuten. Zij kunnen u meer informatie geven over de procedure, inclusief de risico’s en voordelen ervan, en u helpen bepalen of dit de juiste optie voor u is. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk zonder doorverwijzing.

BEHANDELINGEN:

✔️ Rode Vaat Laser
spider-naevus-neus-behandelen
contact
Waar komt spider naevus voor?

Plaatsen waar deze huidaandoening voorkomt zijn het gezicht, de nek, de handruggen en onderarmen. Bij kinderen en jongvolwassenen komt spider naevus het meest voor op de wangen en bij ouderen ontstaan vaak spiders op de neus en/of neusvleugels.

✔️ spider naevus wangen
✔️ spider naevus neus
✔️ spider naevus nek
✔️ spider naevus hand
✔️ spider naevus onderarm
spider-naevus-wangen

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

  • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
  • Laser haar verwijdering
  • Laser voor (acne)littekens
  • Elektrisch epileren
  • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
  • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

couperose-behandeling
vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!