PIGMENT LASER

Met de GentleMax Pro Laser en de Elvii KTP Laser kunnen wij eenvoudig en veilig pigmentvlekken verwijderen. 

Pigment laser behandeling is een niet-invasieve cosmetische procedure die zich richt op ongewenste pigmentatie op de huid, waaronder zonnevlekken, ouderdomsvlekken en sproeten.

Deze behandeling maakt gebruik van lasertechnologie om de pigmentcellen af ​​te breken, waardoor ze door het lichaam kunnen worden opgenomen en afgevoerd. Pigment vlekken laseren is een effectieve oplossing voor diegenen die een egalere teint willen bereiken en de zichtbaarheid van pigmentvlekken willen verminderen. Het wordt ook vaak gebruikt om aandoeningen zoals melasma en post-inflammatoire hyperpigmentatie te behandelen.

De resultaten van een pigmentlaserbehandeling worden meestal binnen een paar weken na de procedure zichtbaar, met een voortdurende verbetering in de daaropvolgende maanden. De meeste patiënten ervaren minimale downtime en ongemak, waardoor dit een populaire keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en effectieve cosmetische oplossing.

Als u geïnteresseerd bent in een pigment laser behandeling, is het belangrijk om een ​​gekwalificeerde en ervaren huidtherapeut te raadplegen die uw specifieke behoeften kan evalueren en u het best mogelijke behandelplan kan geven.

✔️ Egale huid
✔️ Pigmentvlekken verwijderen
✔️ melasma behandeling
✔️ zwangerschapsmasker
pigmentvlekken-verwijderen-amsterdam
PIGMENT LASER
DOWNTIME

Minimaal

TARIEVEN
BEHANDELING

Afhankelijk van de diepte van het pigment zijn er misschien meerdere behandelingen nodig. Onze huidtherapeut zal uw huid eerst grondig analyseren en een behandelplan opstellen.

RESULTAAT

pigmentvlekken-laseren

Pigmentvlekken laseren

Voor het wijderen van pigmentvlekken met onze krachtige laser zijn gemiddeld 1-4 sessies nodig! Pigmentatie kan een hardnekkig huidprobleem zijn, maar met onze effectieve laserbehandeling kunt u eindelijk afscheid nemen van die vervelende plekjes!

Gemiddeld zijn er slechts één tot vier sessies nodig om pigmentvlekken te verwijderen, afhankelijk van het type vlek. Een moedervlek van een cafe au lait kan bijvoorbeeld tot zes behandelingen nodig hebben, terwijl sproeten of ouderdomsvlekken doorgaans slechts één of twee behandelingen nodig hebben. Dit komt omdat ze meestal oppervlakkig zijn en met minder sessies kunnen worden behandeld.

Onze huidtherapeuten beoordelen uw huid en adviseren u over de beste behandeling voor uw specifieke pigmentatie. Laat pigmentatie uw zelfvertrouwen niet langer aantasten – boek vandaag nog uw afspraak met ons!

RESULTAAT

Door middel van laserbehandelingen zullen pigmentvlekken vervagen of zelfs verdwijnen met als resultaat een frissere huidskleur en een gladde en egale teint. Daarnaast wordt collageen in de huid gestimuleerd, wat zal leiden tot huidverstrakking.

pigmentvlekken-verwijderen
pigmentvlekken-verwijderen-met-laser

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!