mesoeclat

Mesoeclat behandeling

Mesoestetic Mesoeclat is een professionele peeling die helpt de huid te verjongen, rimpels te verminderen en de huidtextuur en -toon te verbeteren. Deze behandeling maakt gebruik van een combinatie van actieve ingrediënten en microdermabrasie om de natuurlijke uitstraling en vitaliteit van de huid te helpen herstellen.

Een van de belangrijkste voordelen van Mesoestetic Mesoeclat is het vermogen om de productie van collageen en elastine te stimuleren, wat kan helpen de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren. Deze behandeling kan ook helpen fijne lijntjes en rimpels te verminderen, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die de tekenen van veroudering willen bestrijden.

Naast de anti-aging voordelen, kan Mesoestetic Mesoeclat ook helpen de huidtextuur en -toon te verbeteren, waardoor het een effectieve behandeling is voor mensen met een ongelijkmatige teint of acnelittekens. De microdermabrasiestap van de behandeling helpt dode huidcellen te verwijderen en de celvernieuwing te stimuleren, wat resulteert in een helderdere, egalere teint.

Over het algemeen kan de Mesoestetic Mesoeclat-behandeling helpen een jeugdige, gezonde gloed op de huid te herstellen met langdurige resultaten. Als u op zoek bent naar een chemische peeling die u kan helpen uw beste huid tot nu toe te krijgen, dan is Mesoestetic Mesoeclat zeker het overwegen waard.

✔️ Dieptewerking en betere hydratatie
✔️ Hoge dosis actieve werkstoffen
✔️ Stralende egale huiD
✔️ VerminderT fijne lijntjes
✔️ Stimuleert aanmaak collageen & elastine
✔️ Verfijnt de huidstructuur
✔️ VerminderT acne littekens
mesoestetic mesoeclat
DOWNTIME

Geen

TARIEVEN
BEHANDELING

Kuur 3 behandelingen.

RESULTAAT

anti_aging_behandeling_mesoeclat

Wat is Mesoeclat?
Mesoeclat is een mooie anti-aging behandeling om de eerste tekenen van huidveroudering aan te pakken. De behandeling is los te ondergaan maar ook in een kuur van 5 behandelingen. In een kuur ga je steeds dieper in de huid werken waardoor het resultaat beter zal zijn. Huidveroudering is een proces dat ontstaat door interne en externe factoren. UV-straling is een grote oorzaak van externe factoren. Met deze behandeling gaan we de gevolgen van huidveroudering aanpakken. Ook blijven de dode huidcellen langer op de huid liggen door de vertraging van de celdeling. Met de peeling in deze behandeling gaan we dit proces versnellen waardoor de huid een frissere uitstraling krijgt. Voor wie is deze behandeling geschikt?
  • voor iedereen die huidveroudering wil behandelen
  • voor iedereen die een mooie glow wil
  • voor iedereen die meer wil dan een ontspannende gezichtsbehandeling
BEHANDELING
  • Reiniging van de huid
  • Mesoeclat peeling
  • Mesoeclat ampul inmasseren
  • Crystal Fiber vliesmasker
RESULTAAT
Een eenmalige behandeling geeft al een mooi resultaat. Het beste resultaat behaal je in een kuur van 5 behandelingen met een interval van twee weken.
mesoeclat_behandeling_amsterdam

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!