CONSULT

consult

Heeft u een huidprobleem maar geen idee wat het kan zijn en hoe dit behandeld kan worden? Maak dan een afspraak voor een consult met onze huidtherapeut. Tijdens het consult wordt uw huidprobleem uitvoerig geanalyseerd en ontvangt u advies over de mogelijkheden om dit te behandelen. Indien gewenst, ontvangt u een persoonlijk behandelplan op maat zodat u weet waar u aan toe bent.

U heeft geen doorverwijzing van de huisarts nodig en kunt direct bij ons terecht.

consult psoriasis

Lijdt u aan psoriasis en zoekt u deskundig advies? Ons team van ervaren huidtherapeuten staat voor u klaar. We begrijpen hoe frustrerend en ongemakkelijk deze aandoening kan zijn en we adviseren u graag over de mogelijkheden om psoriasis te verminderen.

Psoriasis is een chronische auto-immuunziekte die wereldwijd miljoenen mensen treft. Het zorgt ervoor dat de huid rood, droog en schilferig wordt en kan gepaard gaan met jeuk en pijn. Psoriasis is niet besmettelijk. De oorzaak van deze huidaandoening ligt in uwDNA en ontstaat niet door bacteriën. Het is dus niet mogelijk om via huidschilfers van iemand met psoriasis besmet te raken en een infectie op te lopen. In sommige families komt deze huidaandoening duidelijk meer voor dan in andere. Dat wijst op een erfelijke aanleg.

Tijdens een consult kunnen wij uw huid analyseren en de mate van uw aandoening bepalen. Daarnaast is het ons doel uw symptomen te verlichten en u te helpen een heldere, gezonde huid te krijgen. Met ons advies leert u hoe u zelf psoriasis beter kunt managen, welke producten echt helpen en wat u kunt veranderen aan uw levensstijl. Zo hebben we veel mensen geholpen verlichting te vinden van psoriasis.

Laat psoriasis uw leven niet beheersen. Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​consult in te plannen en meer te weten te komen over de mogelijkheden. We zijn er om u te helpen de best mogelijke resultaten te behalen en uw zelfvertrouwen terug te winnen.

✔️ Consult huidproblemen
✔️ Advies levensstijl
✔️ Producten die helpen
✔️ Vermindering roos
✔️ Verlichting klachten
gratis-huidconsult-amsterdam
consult psoriasis
DOWNTIME

n.v.t.

TARIEVEN
BEHANDELING

n.v.t.

INDICATIE

psoriasis-hoofdhuid

Wat is psoriasis?

Psoriasis is een huidaandoening waarbij de huidcellen van de getroffen persoon zich veel sneller vernieuwen dan normaal. Terwijl de huid zich doorgaans elke 28 dagen vernieuwt, vernieuwt de huid van mensen met psoriasis zich elke vier tot vijf dagen, wat zeven keer sneller is dan normaal. Door deze snelle vernieuwing worden de huidcellen niet goed aangemaakt en gaan ze snel dood, waardoor er een dikke laag van dode huidcellen ontstaat. Deze laag wordt niet tijdig afgestoten, waardoor er een dikke, rode, schilferende en irriterende plek op de huid ontstaat. Dit komt door het eigen immuunsysteem dat de huidcellen aanvalt, waardoor er een plaatselijke ontsteking ontstaat.

Psoriasis is een erfelijke aandoening die op elke leeftijd kan ontstaan en helaas niet te genezen is. De ontwikkeling van deze huidaandoening is onvoorspelbaar en kan van het ene moment op het andere moment opvlammen. Verschillende factoren kunnen deze huidaandoening verergeren, zoals stress, roken, alcohol drinken, medicijngebruik, een infectie, of het beschadigen van de huid door bijvoorbeeld een schrammetje of een piercing. Om opvlamming te voorkomen, is een gezonde levensstijl dus belangrijk.

psoriasis-hoofdhuid
psoriasis-knie

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!