ipl laser reclear

IPL LASER BEHANDELING

Onthul de natuurlijke schoonheid van uw huid met ReClear IPL-laserbehandeling.

Met onze innovatieve ReClear IPL-laserbehandeling geven wij u een vlekkeloze, stralende huid. Als u op zoek bent naar opmerkelijke verbeteringen in de huidtextuur, verjonging en de vermindering van verschillende huidproblemen, dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpakken van een breed scala aan problemen met onze IPL ReClear laserbehandeling, waaronder:

 • Huidverbetering: ReClear IPL Laserbehandeling is uw weg naar een gladdere, jeugdiger uitziende huid. Ervaar een gerevitaliseerde teint en herwin uw zelfvertrouwen.
 • Huidverjonging: Vernieuw de vitaliteit en elasticiteit van uw huid met onze geavanceerde IPL-technologie. Zeg vaarwel tegen fijne lijntjes en verwelkom een ​​stralende gloed.
 • Pigmentvlekken: Verban pigmentatie-onregelmatigheden en bereik een gelijkmatigere teint. Onze behandeling richt zich op en vermindert de verschijning van pigmentvlekken, waardoor uw huid verfrist wordt.
 • Acne: neem afscheid van acne met ReClear IPL. De behandeling helpt puistjes tegen te gaan en kan de huidtextuur verbeteren, waardoor littekens worden geminimaliseerd.
 • Rode bloedvaten in het gezicht: ReClear IPL is zeer effectief bij de behandeling van rode bloedvaten in het gezicht, waardoor de zichtbaarheid ervan wordt verminderd voor een egalere teint.
 • Rosacea en diffuse roodheid: Als u last heeft van rosacea of ​​aanhoudende roodheid, kan onze IPL-laserbehandeling aanzienlijke verlichting bieden en een kalmere en evenwichtigere huidskleur bevorderen.
 • Teleangiëctasieën: Pak kleine, zichtbare bloedvaten op het huidoppervlak met precisie en zorg aan.
 • Poikiloderma van Civatte: Verbeter het uiterlijk van deze huidaandoening die wordt gekenmerkt door pigmentveranderingen en roodheid op de nek en borst.
 • Rode acnelittekens (post-inflammatoir erytheem – PIE)

Wis de sporen van acne door de roodheid te verminderen en een gladdere huid te bereiken.

Bij CLEAR Skin Clinic zijn onze ervaren huidtherapeuten toegewijd om u te helpen uw huidverzorgingsdoelen te bereiken. Wacht niet om uw huid te transformeren en uw zelfvertrouwen te vergroten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw ReClear IPL-laserbehandelingsconsultatie in te plannen. Sluit u aan bij de talloze mensen die de ongelooflijke voordelen van onze IPL-technologie hebben ervaren – uw huid verdient de best mogelijke zorg!

✔️ Huidverbetering & huidverjonging
✔️ Acne littekens
✔️ Pigmentvlekken
✔️ Rimpels & lijnen
✔️ Rode bloedvaatjes
✔️ Diffuse roodheid & rosacea
✔️ Poikiloderma van Civatte
✔️ Teleangiëctasieën
poikiloderma-van-civatte
verminder roodheid
DOWNTIME

Minimaal

TARIEVEN
BEHANDELING

IPL is een veelzijdige en niet-invasieve behandeling die verschillende huidproblemen effectief kan aanpakken met minimale hersteltijd.

RESULTAAT

voor-na-ipl-laser-behandeling

HOE WERKT IPL?

IPL-laserbehandeling (Intense Pulsed Light) maakt gebruik van een breed spectrum van licht met hoge intensiteit om verschillende huidproblemen aan te pakken en te behandelen. Zo werkt het meestal:

 • Lichtabsorptie: Het handstuk van het IPL-apparaat zendt uitbarstingen van intens licht uit dat het huidoppervlak binnendringt. De specifieke golflengte van het gebruikte licht hangt af van het huidprobleem dat wordt aangepakt. Kortere golflengten worden bijvoorbeeld vaak gebruikt om pigmentproblemen aan te pakken, terwijl langere golflengten kunnen worden gebruikt voor roodheid of bloedvaten.
 • Selectieve targeting: het licht wordt selectief geabsorbeerd door het doel in de huid. Als het bijvoorbeeld de bedoeling is om pigmentvlekken te behandelen, absorbeert de melanine (pigment) in de vlekken de lichtenergie.
 • Warmteopwekking: Terwijl de lichtenergie wordt geabsorbeerd, wordt deze omgezet in warmte. Deze hitte beschadigt of breekt de beoogde cellen of structuren in de huid af. Bij pigmentatie verstoort de hitte de pigmentcellen waardoor deze fragmenteren.
 • Natuurlijk genezingsproces: De natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam spelen een rol. De beschadigde cellen of structuren worden geleidelijk opgeruimd door het immuunsysteem van het lichaam. Dit kan leiden tot het geleidelijk vervagen van pigmentatie, het verminderen van roodheid en het stimuleren van de collageenproductie.

RESULTATEN

Gedurende een reeks behandelingen, meestal met een tussenpoos van een paar weken, zult u de gewenste resultaten beginnen te zien. Deze resultaten kunnen de vermindering van pigmentatie, een verbeterde huidtextuur, het vervagen van roodheid of bloedvaten en algehele huidverjonging omvatten.

rosacea-laser-behandeling
roodheid-gezicht-verwijderen

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!