fibromen

steelwratjes
Wat zijn fibromen?

Fibromen, ook wel bekend als steelwratjes, zijn kleine goedaardige gezwellen die op de huid kunnen verschijnen. Ze zijn vaak huidkleurig of lichtbruin van kleur en hebben een zachte, vlezige textuur.

Oorzaak fibromen

Hoewel de oorzaak van fibromen niet volledig begrepen wordt, zijn ze vaak gerelateerd aan erfelijkheid, wrijving of schade aan de huid.

Behandeling fibromen

Gelukkig zijn fibromen over het algemeen onschadelijk en hoeven ze niet behandeld te worden. Als ze echter cosmetisch storend zijn of in de weg zitten, kan onze huidtherapeut fibromen verwijderen. Bij CLEAR Skin Clinic doen we dit d.m.v. elektrocoagulatieHierbij wordt elektrische stroom gebruikt om weefsel te verwijderen of bloedvaten te coaguleren. Het wordt vaak gebruikt in de dermatologie om huidaandoeningen zoals (steel)wratten en talghyperplasie te behandelen. De procedure omvat het toepassen van een kleine hoeveelheid elektrische stroom op het getroffen gebied met behulp van een naaldachtig apparaat. Dit zorgt ervoor dat het weefsel afbreekt en de bloedvaten stollen, waardoor het beoogde weefsel effectief wordt verwijderd. Elektrocoagulatie is een veilige en effectieve behandelingsoptie voor veel huidaandoeningen en kan vaak snel en met minimaal ongemak worden uitgevoerd.

Resultaat behandeling

Na de behandeling kunnen er kleine littekens achterblijven, maar deze zijn meestal minimaal en vervagen na verloop van tijd. Het resultaat van de behandeling is over het algemeen erg goed, waardoor de huid er weer glad en egaal uitziet.

Als u last heeft van fibromen en geïnteresseerd bent in het verwijderen ervan, kunt u het beste een afspraak maken met onze ervaren huidtherapeut om de beste opties voor uw situatie te bespreken.

✔️ Coagulatie
behandeling-droge-huid-gezicht
fibromen verwijderen
Waar komen fibromen voor?

De plaatsen waar fibromen het meeste voorkomen zijn de schaamstreek, oksels, rond de ogen en in de hals. Mensen met overgewicht of diabetes hebben doorgaans meer kans op het ontwikkelen van fibromen. Steelwratjes, gesteeld fibroom of fibroma pendulans zijn andere benamingen, maar vallen allemaal onder dezelfde noemer.

✔️ steelwratjes oksels
✔️ steelwratjes hals
✔️ steelwratjes rondom ogen
✔️ steelwratjes schaamstreek

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

  • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
  • Laser haar verwijdering
  • Laser voor (acne)littekens
  • Elektrisch epileren
  • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
  • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

steelwratjes-verwijderen
contact

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!