EYECON

Rimpels onder ogen, donkere kringen onder ogen of fijne lijntjes? Onze Eyecon behandeling pakt deze problemen en kraaienpootjes aan.

Wat is Eyecon?

Mesoestetic Eyecon-behandeling is een krachtige oplossing voor diegenen die het uiterlijk van hun ogen willen verbeteren. Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van geavanceerde technologie en hoogwaardige ingrediënten om veelvoorkomende problemen zoals donkere kringen, wallen en fijne lijntjes aan te pakken. Door de bloedsomloop te bevorderen en de collageenproductie te stimuleren, kan Eyecon-behandeling helpen de tere huid rond de ogen te verjongen, waardoor u er stralender en jeugdiger uitziet.

Behandeling

De behandelkuur bestaat uit 3 oogbehandelingen waarbij we een speciale oog peeling combineren met de Dermapen microneedling. Tijdens de behandeling maken we gebruik van een speciale oog peeling en met de Dermapen microneedling brengen we een serum in de huid dat werkt op pigmentverkleuringen (donkere kringen) en de fijne lijntjes. Het oogmasker bevat hydraterende, depigmenterende en voedende werkstoffen.

Resultaat

Of u nu te maken heeft met de gevolgen van veroudering of gewoon uw natuurlijke schoonheid wilt verbeteren, Mesoestetic Eyecon-behandeling is een veilige, effectieve manier om uw doelen te bereiken. Dus waarom wachten? Maak vandaag nog uw afspraak en ervaar zelf het verschil!

✔️ Kuur van 3 behandelingen
✔️ Combinatie behandeling met Dermapen
✔️ Donkere kringen onder ogen
✔️ Fijne lijntjes rondom de ogen
✔️ Overhangende oogleden
✔️ Vochtwallen onder de ogen
eyecon-behandeling-amsterdam
eyecon behandeling
DOWNTIME

Max. 24 uur

TARIEVEN
BEHANDELING

De behandelkuur bestaat uit 3 oogbehandelingen waarbij we een speciale oog peeling combineren met de Dermapen microneedling.Nabehandeling thuis 2x per dag Mesoestetic Age Element Anti Wrinkle Eye Contour.

RESULTAAT

ooglift-behandeling

donkere kringen onder ogen verwijderen

Mesoestetic Eyecon is een innovatieve oogbehandeling die aan populariteit heeft gewonnen vanwege het vermogen om rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen en wallen rond de ogen effectief te verminderen.

Deze behandeling maakt gebruik van een combinatie van actieve ingrediënten zoals peptiden, hyaluronzuur en plantenstamcellen om de tere huid rond de ogen te verjongen en te hydrateren.

De voordelen van Mesoestetic Eyecon-behandeling zijn talrijk. Deze behandeling helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren, de productie van collageen te verhogen en donkere kringen en wallen te verminderen. Het werkt ook om fijne lijntjes en rimpels glad te strijken, wat resulteert in een jeugdiger en verfrist uiterlijk.

De behandeling is zacht en niet-invasief, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. De resultaten van de Mesoestetic Eyecon-behandeling zijn merkbaar en langdurig. U ziet doorgaans al na één sessie een aanzienlijke verbetering in het uiterlijk van fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen. Bij regelmatige behandelingen worden de voordelen nog meer uitgesproken, wat resulteert in een gladdere, jeugdiger ogende huid rond de ogen.

Als u op zoek bent naar een effectieve en niet-invasieve manier om de huid rond uw ogen te verjongen, dan is Mesoestetic Eyecon-behandeling misschien precies wat u nodig heeft. Met zijn krachtige combinatie van actieve ingrediënten en bewezen resultaten is het geen wonder dat deze behandeling een populaire keuze is geworden onder liefhebbers van huidverzorging.

donkere_kringen_ogen_verwijderen
eyecon-mesoestetic

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!