medische peeling

Wat zijn peelings?

Medische peelings van Mesoestetic en Skinceuticals zijn geschikt om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken. Deze peelings kunnen dode huidcellen verwijderen, fijne lijntjes en rimpels verminderen en de huidtextuur en teint verbeteren.

Tijdens de behandeling wordt een oplossing op de huid aangebracht om de bovenste huidlagen te exfoliëren. Dit kan wat licht ongemak veroorzaken, maar de meeste patiënten melden slechts een licht tintelend of branderig gevoel.

Een van de grote voordelen van mesoestetische medische peelings is dat ze in hoge mate aanpasbaar zijn. De verschillende peelings worden gebruikt om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals acne, hyperpigmentatie of een onregelmatige huidstructuur. Dit betekent dat patiënten een behandeling kunnen krijgen die is afgestemd op hun unieke behoeften.

Over het algemeen kunnen de resultaten van een mesoestetische medische peeling groot zijn. Patiënten kunnen een gladdere, helderdere en jeugdiger uitziende huid verwachten. De behandeling kan ook de collageenproductie stimuleren, wat kan leiden tot langdurige verbeteringen van de gezondheid van de huid.

Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van het uiterlijk van uw huid, kan een medische peeling een goede optie voor u zijn. Raadpleeg een van onze gediplomeerde huidtherapeuten om te bepalen of deze behandeling geschikt voor u is.

✔️ Geschikt voor alle huidtypen
✔️ Vermindering acne & grove poriën
✔️ Vooraf grondige huidanalyse
✔️ Vermindering rimpels, fijne lijntjes
✔️ Celvernieuwing, aanmaak collageen
tca-peeling-amsterdam
peel it off
DOWNTIME

Na de behandeling kunnen patiënten wat roodheid of vervelling ervaren terwijl de huid geneest. Deze symptomen zijn echter meestal mild en verdwijnen binnen een paar dagen.

TARIEVEN

vanaf € 100,-

BEHANDELING

Eenmalig of kuur 3x

RESULTAAT

Wat is een peeling?

Heeft uw huid een oppepper nodig! Kom voor een medische peeling en ervaar zelf hoe fris en zacht uw huid wordt.

Bij een peeling van de huid brengt onze huidtherapeut middelen aan op uw huid om oude en/of beschadigde huidcellen te verwijderen. Meestal wordt de behandeling in het gezicht toegepast maar wij hebben ook een medische peeling tegen acne op de rug.

Acne en acne littekens zijn de meeste behandelde huidproblemen. Maar ook huidaandoeningen als (Hyper) pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, donkere vlekken, verouderde huid, gevoelige huid en een vermoeide of doffe huid kunnen met een peeling behandeld en verbeterd worden. De huid wordt door de peeling zichtbaar frisser en voelbaar zachter en gezonder.

Soorten peelings
  • TCA: De TCA peeling is een chemische peeling op basis van trichloorazijnzuur. Deze peeling dringt diep in de huid door en zorgt voor het versneld laten afschilferen van de bovenste huidlaag. Hierdoor worden er nieuwe huidcellen aangemaakt en de productie van collageen bevorderd. De TCA is inzetbaar bij matige en ernstige acne huiden, huidveroudering, pigmentatie en oppervlakkige acne littekens.
  • Salicylic: Keratolytisch en talgregulerende werking vette huid , acné gevoelige huid. De exclusieve formule van Salicylic_Peel AS laat toe om het teveel aan talgproductie te reguleren en de hyperactiviteit van de follikels te kalmeren. Dit zuur is dan ook bij uitstek aangewezen om acnéhuiden en huiden met talgproblemen te behandelen. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en reinigt de poriën.
  • Lactic: verhoogt de productie van de collageen- en elastinevezels, hydrateert de hoornlaag van de huid en remt de dehydratatie af door een barriere te vormen. Ze vernieuwt de huid en stimuleert de celvernieuwing. De verblekende eigenschappen van het melkzuur zorgen ervoor dat vlekjes vervagen en de huid egaal wordt. Voor gevoelige-, fijne-, droge- en doffe huid. Veroudering tegen gaan, lijntjes & rimpels corrigeren, couperose en rosacea verbeteren.
  • Melanostop tran3x: depigmenterende werking Melasma, hyperpigmentatie en huidveroudering. Melanostop peeling is speciaal aangewezen voor de verslapte vette, acne en hypergepigmenteerde huid. Bij hyperpigmentatie, oppervlakkige en epidermale pigmentvlekken, lentigo’s, sproetjes, doffe huid met een oneffen teint. Ook geschikt voor het lichaam.
  • Jessner: Comedonen, onregelmatige huidstructuur, huidverouderingstekenen. Jessner peel is aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid.Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de cel vernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verwijderen.
  • Mandelic: Zachte, progressieve penetratie. Verdikte, vette, seborroïsche huid (met dyschromia). Het vernieuwingsproces van de Mandelic_Peel AM werkt op de hyperpigmentatie van de huid die veroorzaakt wordt door de blootstelling aan de zon. Dankzij zijn verblekende actieve ingrediënten verbleken vlekken en krijgt men een egale teint. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlaag waardoor er een regeneratie van de collageen- en elastinevezels is.
  • Glycolic: Het glycolzuur in deze peeling hydrateert en egaliseert de huid. Tevens wordt de huid gestimuleerd om collageen te produceren. Deze peeling wordt veelal ingezet voor huidverbetering van een doffe en verdikte huid en het voorkomen van fijne lijntjes.
  • Azelan: Deze peeling bevat 20% azelaïnezuur en 20% salicylzuur en is geschikt voor acne en rosacea, vanwege zijn antibacteriële en anti-inflammatoire werking. Daarnaast wordt deze peeling ook ingezet om oppervlakkig pigment te verminderen.
chemische_peeling_amstelveen

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!