mesotherapie skin

boost uw huid

Mesotherapie Skin Booster behandeling is een revolutionaire schoonheidsbehandeling die gebruik maakt van micro-injecties om de huid te verjongen en te hydrateren.

De behandeling omvat het gebruik van een gespecialiseerd mesopen gun apparaat om een ​​combinatie van huidvoedende ingrediënten in de diepste lagen van de huid te brengen, waaronder vitamines, hyaluronzuur, aminozuren en mineralen.

De voordelen van deze behandeling zijn talrijk, waaronder verbeterde hydratatie, helderheid en stevigheid van de huid. Het kan ook helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, waardoor uw huid er gladder en jeugdiger uitziet. De behandeling kan ook de textuur en toon van uw huid verbeteren, waardoor u een stralende, gezonde teint krijgt.

De resultaten van een Mesopen gun Skin Booster behandeling zijn onmiddellijk en langdurig. Al na één behandeling zult u een aanzienlijke verbetering van de textuur en kwaliteit van uw huid opmerken. Met meerdere behandelingen kunt u nog betere resultaten bereiken, met een helderdere, stevigere en jeugdigere teint die er gezonder uitziet en aanvoelt.

Over het algemeen is dit een uitstekende keuze voor iedereen die het uiterlijk en de gezondheid van zijn huid wil verbeteren. Of u nu fijne lijntjes en rimpels wilt verminderen, de huidtextuur en -tint wilt verbeteren of gewoon uw natuurlijke schoonheid wilt benadrukken, deze innovatieve behandeling is een effectieve en veilige manier om uw doelen te bereiken. Dus waarom wachten? Plan vandaag nog uw Mesogun Skin Booster Treatment in en ervaar zelf de voordelen!

✔️ Vermindering acne
✔️ Vermindering littekens
✔️ Vermindering fijne lijntjes
✔️ Vermindering donkere kringen & wallen
✔️ Hydratatie
✔️ Voeding & versteviging huid
mesogun-skinbooster
Mesogun skinbooster
DOWNTIME

Geen

TARIEVEN
INDICATIE

Acne

Littekens

Pigmentvlekken

Huidverslapping

RESULTAAT

mesogun-skinbooster-behandeling-amsterdam

Wat is skinbooster?

De Mesopen Gun is perfect in te zetten bij: pigment, huid veroudering, (acne)littekens en striae. Het is een unieke en veilige behandeling, waarbij we met hoge precisie een cocktail van actieve werkstoffen de huid in sluizen. Met de injector kunnen we een gebied in de huid bereiken, waar nog geen andere behandeling zijn werkstoffen heeft af kunnen geven. Door middel van kleine prikjes wordt er een cocktail vitaminen, antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur de huid ingesluisd. Hierdoor krijgt de huid direct een boost waardoor collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd.

dermapen_behandeling_amsterdam

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!