doffe huid

Wat is een doffe huid?

Een doffe of grauwe huid is een veelvoorkomend probleem en ontstaat niet van de ene op de andere dag. Het is een geleidelijk proces dat wordt beïnvloed door factoren zoals blootstelling aan de zon en je huidverzorgingsroutine.

Oorzaken doffe huid

Tekenen van een doffe teint zijn onder meer een gebrek aan kleur, vergrote poriën, droogheid en traagheid. Andere factoren die bijdragen aan huidveroudering zijn een ongezonde levensstijl, zoals roken, een dieet met veel suikers, transvetten of alcohol, en langdurige stress. Het roken van sigaretten zorgt ervoor dat de bloedvaten in de huid samentrekken, waardoor het zuurstofgehalte in het bloed daalt, wat leidt tot een slechte bloedsomloop en een doffe, levenloze teint. Bij roken komen ook vrije radicalen vrij die het bindweefsel van de huid beschadigen, wat resulteert in verminderde elasticiteit en rimpelvorming.

Behandelingen doffe huid

Om de buitenste laag dode huidcellen te verwijderen en een frisse, gelijkmatige teint te onthullen, is het nuttig om regelmatig een Peeling te nemen. Exfolianten op basis van salicylzuur of glycolzuur zijn bijzonder effectief in het oplossen van dode huidcellen en het bevorderen van een heldere, stralende teint.

Overige behandelingen die u weer een stralende huid zullen geven zijn Microneedling, Clear Facial, Oxygen+ of Frax Laser.

Als u klaar bent om afscheid te nemen van een doffe huid en hallo te zeggen tegen een helderdere, levendigere teint, neem dan vandaag nog contact met ons op.

✔️ Peeling
✔️ Dermapen of Skinpen
✔️ Clear Facial
✔️ Oxygen+
✔️ Frax Laser
mesoestetic-tca-peeling
contact
DOWNTIME

Geen

TARIEVEN
BEHANDELING

100% ontspanning & pijnloos

RESULTAAT

facial-amsterdam

Wat is een facial?

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling voor vrouwen en mannen. Of u nu last heeft van huidproblemen, of gewoon een heerlijk ontspannen verwen moment zoekt: een facial nemen bij Clear Skin Clinic is altijd een goed idee.

Wanneer u voor het eerst komt voor een facial in Amsterdam of Amstelveen, wordt begonnen met een intake. Hierbij worden verschillende vragen gesteld over de conditie van uw huid, en de levensstijl. De facial wordt namelijk geheel afgestemd op uw huid. De producten die gebruikt worden en de behandeling zelf zijn afhankelijk van het huidtype (droog, vochtarm, gecombineerd), de poriën, de gevoeligheid van de huid en de doorbloeding. Ook wanneer er sprake is van huidaandoeningen zoals acne, eczeem, couperose of rosacea is dit belangrijk om mee te nemen in het behandelplan.

 Er wordt niet alleen gekeken naar wat de huid nodig heeft, maar ook naar uw persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld graag meer stevigheid in de huid, of pigmentvlekjes behandelen, dan kunt u dit tijdens het gesprek aangeven. Het is tevens mogelijk om de facial uit te breiden met uw persoonlijke wensen, zoals bijv. wenkbrauwen, kin of bovenlip threaden.

 Omdat iedere facial geheel persoonlijk is, zijn er geen standaard routines die worden afgewerkt. Wel kent iedere facial een aantal basisstappen die gevolgd worden. Bij elke facial wordt namelijk begonnen met een oppervlaktereiniging, waarbij de huid wordt voorbereid op de behandeling. Na de oppervlaktereiniging wordt een dieptereiniging uitgevoerd, waarbij eventuele onzuiverheden verwijderd worden. Afhankelijk van het huidtype kan hierbij gebruik gemaakt worden van een peeling. Na de reiniging wordt de huid verzorgd met een gezichtsmassage. Ten slotte wordt een masker aangebracht, dat is afgestemd op het huidtype. Terwijl dit masker zijn werk doet kunt u heerlijk ontspannen.

anti-age-behandeling
facial-amsterdam

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!