RF Microneedling

RF Microneedling is een populaire cosmetische behandeling die radiofrequentie technologie gebruikt om de collageenproductie te stimuleren en de huidtextuur te verbeteren.

Het omvat het gebruik van fijne naalden om het huidoppervlak te doorboren, waardoor microkanalen ontstaan ​​waardoor radiofrequente golven diepere lagen van de huid kunnen doordringen. Dit proces resulteert in een stevigere, gladdere en jeugdigere teint.

De voordelen van RF Microneedling zijn talrijk. Het vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert de huidtextuur en -toon en vermindert het uiterlijk van acnelittekens en andere onvolkomenheden. Het is een niet-invasieve procedure die minimale uitvaltijd vereist, waardoor het een handige optie is voor mensen met een drukke levensstijl. RF Microneedling stimuleert ook het natuurlijke genezingsproces van de huid, wat resulteert in langdurige resultaten.

De resultaten van de RF Microneedling-behandeling zijn onmiddellijk zichtbaar en worden in de loop van de tijd steeds beter. Patiënten kunnen binnen enkele dagen na de procedure een verbetering in de textuur en toon van hun huid opmerken. In de weken daarna wordt de collageenproductie gestimuleerd, wat resulteert in een gladdere, stevigere en stralende huid.

Samenvattend is RF Microneedling een effectieve en veilige behandeling voor het bereiken van een jeugdige en stralende huid. De vele voordelen en indrukwekkende resultaten maken het een populaire keuze voor mensen die hun huid willen verbeteren zonder invasieve chirurgie of langdurige uitvaltijd.

✔️ Egale huid
✔️ Huidversteviging
✔️ Huidverstrakking
✔️ Lifting
✔️ Vermindering rimpels & fijne lijntjes
✔️ Verbetering huidstructuur
rfmicroneedling-amsterdam
RF Microneedling
DOWNTIME

0-24 uur

TARIEVEN
BEHANDELING

Na de behandeling direct resultaat. De huid oogt fris en jonger en heeft een prachtige glow. Het uiteindelijke resultaat heeft wat tijd nodig. Het lichaam wordt zelf aan het werk gezet om collageen aan te maken en dit proces werkt tot wel 6 maanden na de behandeling door.

RESULTAAT

rfmicroneedling_amsterdam

Hoe werkt RF Microneedling?

Met een handstuk op de huid wordt iedere cm2 vacuüm gezogen en worden de ultradunne naaldjes geïsoleerd in de huid gebracht. Dit geeft radiofrequentie af en deze radiogolven warmen de diepere lagen van de huid op. Radio frequente energie (RF) zorgt ervoor dat in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen worden aangemaakt. De warmte zorgt voor een samentrekking van de collageen vezels waardoor de collageen en elastine productie sneller verloopt met als resultaat een stevige, dikkere en egale huid.

De combinatie zorgt in één behandeling voor meer resultaat dan een standaard micro-needling behandeling. Voorafgaand aan deze behandeling is het overigens wel aan te raden om de huid alvast voor te bereiden met een standaard micro-needling behandeling.

Deze behandeling is ook mogelijk in combinatie met Mesogun.

Resultaat

Egaliteit, versteviging, verstrakking en lift. Rimpeltjes en fijne lijnen worden verminderd. Mooiere huidstructuur. Deze behandeling is ook uitermate geschikt voor rondom de ogen, zelfs op de oogleden voor een liftend effect.

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & SkinCeuticals

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!