kersenwratjes

cherry angiomen
wat zijn kersenwratjes?

Kersenwratjes (hemangiomen, seniele angiomen) zijn rode bolletjes op de huid van 1 mm tot 1 cm doorsnede. Ze komen voor op de romp, in het gezicht en in de nek en worden beschouwd als goedaardige huidtumoren. Kersenwratjes zijn volstrekt goedaardig en geven geen klachten. Wel kunnen ze ontsierend zijn op de huid.

Kersenwratjes, ook wel bekend als cherry angiomen, zijn kleine, goedaardige huidafwijkingen die vaak voorkomen bij volwassenen. Ze hebben een heldere rode kleur en zijn zo min mogelijk rond of ovaal van vorm.

Oorzaak kersenwratjes

Kersenwratjes ontstaan ​​door een ophoping van bloedvaatjes in de huid en kunnen op elk deel van het lichaam voorkomen.

Behandeling kersenwratjes

Bij CLEAR Skin Clinic kunnen we kersenwratjes eenvoudig, snel en pijnloos verwijderen met lasertherapie en elektro coagulatie. De keuze voor een bepaalde behandeling hangt af van de grootte en de locatie van de kersenwratjes en de wensen van de patiënt. De meeste behandelingen voor kersenwratjes zijn zeer effectief. Ze verdwijnen snel met als resultaat een mooie, egale huid zonder littekens.

Onze huidtherapeuten zijn experts op het gebied van huidafwijkingen en kunnen u adviseren over de beste behandeling voor uw specifieke situatie. Als u last heeft van kersenwratjes en u denkt erover om ze te laten verwijderen, neem dan contact op met onze huidtherapeut voor een persoonlijk consult en professioneel advies. U heeft geen doorverwijzing van huisarts nodig en wij hebben géén wachtlijst dus u kunt direct bij ons terecht.

kersenwratjes-voor-en-na

BEHANDELINGEN:

✔️ Rode Vaat Laser
✔️ Coagulatie
kersenwratjes-verwijderen
contact
Waar komen kersenwratjes voor?

Kersenwratjes komen voor op het hele lichaam maar meestal op de romp, hals en nek.

✔️ Kersenwratjes hals
✔️ Kersenwratjes romp
✔️ Kersenwratjes nek
✔️ Kersenwratjes onderarm
kersenwratjes-hals

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

  • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
  • Laser haar verwijdering
  • Laser voor (acne)littekens
  • Elektrisch epileren
  • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
  • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

couperose-behandeling
vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!