rimpels & fijne lijntjes

vermindering rimpels

Vind u het vervelend om in de spiegel te kijken en rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes in uw gezicht te zien? Deze tekenen van veroudering zijn een veel voorkomend probleem voor veel mensen, maar gelukkig zijn er verschillende behandelingen met huidtherapie beschikbaar om hun uiterlijk te verminderen.

Behandeling rimpels & fijne lijntjes

Een populaire huidtherapiebehandeling is een Peeling. Bij deze procedure wordt een chemische oplossing op de huid aangebracht om dode huidcellen te exfoliëren en de collageenproductie te stimuleren. Peeling kan fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie helpen verminderen, waardoor uw huid er gladder en jeugdiger uitziet.

Een andere optie is Microneedling met een Dermapen of Skinpen, waarbij kleine naalden worden gebruikt om micro-verwondingen in de huid te creëren. Dit stimuleert het natuurlijke genezingsproces van het lichaam en stimuleert de aanmaak van collageen. Microneedling kan fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens en striae helpen verminderen.

Frax Laser is een andere huidtherapiebehandeling die kan helpen rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Deze procedure maakt gebruik van een laser om microscopische gaatjes in de huid te maken, wat de collageenproductie stimuleert en huidverstrakking bevordert.

RF microneedling is een combinatie van microneedling en radiofrequente energie. Deze behandeling levert warmte aan de diepere huidlagen, wat de collageenproductie verder kan stimuleren en de huidtextuur kan verbeteren.

Mesoeclat is een huidtherapeutische behandeling die een combinatie van actieve ingrediënten en micro-needling gebruikt om de huid te verjongen. Deze behandeling kan fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie helpen verminderen en tegelijkertijd de huidskleur en textuur verbeteren.

Resultaat anti-rimpel behandeling

De resultaten van deze huidtherapiebehandelingen kunnen variëren, afhankelijk van het individu en de ernst van hun rimpels en fijne lijntjes. De meeste mensen ervaren echter een zichtbare verbetering in de textuur, teint en algehele uitstraling van hun huid. Deze behandelingen kunnen ook de collageenproductie stimuleren, wat kan helpen voorkomen dat verdere tekenen van veroudering zich ontwikkelen.

Als u geïnteresseerd bent in het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, overweeg dan om deze huidtherapiebehandelingen te ontdekken. Met de hulp van onze gekwalificeerde huidtherapeut kunt u de juiste behandeling voor uw huidtype kiezen en genieten van de voordelen van een jeugdigere, levendigere teint.

Met een goede huidverzorging kunt u rimpels en fijne lijntjes  voorkomen en vertragen. Laat onze huidtherapeut uw huid analyseren, zodat zij u de juiste producten voor uw huidverzorging kan adviseren.

✔️ Vermindering rimpels
✔️ Vermindering fijne lijntjes
✔️ Vermindering kraaienpootjes
✔️ Vermindering rokerslijntjes
dermapen-behandeling-amsterdam

gratis huidanalyse

Huidproblemen komen vaak voor en kunnen nog vaker voorkomen worden. Door uw huidverzorging te optimaliseren met de juiste behandelingen en producten kunt u veel huidaandoeningen voor zijn. Kom langs voor een gratis huidscan, waarmee wij huidproblemen al vroegtijdig kunnen opsporen. Met ons huidadvies weet u exact welk huidtype u heeft en welke behandelingen & producten voor u geschikt zijn. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

VERGOEDING HUIDTHERAPIE

In onze huidkliniek voeren wij geen behandelingen uit die onder de basisverzekering vallen. Wel vergoeden zorgverzekeraars huidtherapeutische behandelingen vanuit een aanvullend pakket. Het is dus raadzaam om, indien u huidproblemen heeft, een aanvullende verzekering af te sluiten .

In veel gevallen kunt u vanuit het aanvullend pakket een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar als u een verwijzing heeft van een huisarts of medisch specialist. U betaalt eerst de factuur en dient deze vervolgens in bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag meestal binnen twee weken op uw rekening stort.

Voor een bezoek aan een huidtherapeut heeft u geen doorverwijzing nodig. Wij zijn direct toegankelijk en u kunt altijd meteen bij een van onze huidtherapeuten terecht.

Vergoeding huidtherapie zorgverzekeraar

De volgende behandelingen bij CLEAR Skin Clinic komen met een verwijzing voor vergoeding in aanmerking. Check altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is afhankelijk van uw persoonlijke voorwaarden.

  • Acnetherapie: behandelingen voor acne, zoals medische peelings en microdermabrasie
  • Laser haar verwijdering
  • Laser voor (acne)littekens
  • Elektrisch epileren
  • Pigmentvlekken: behandeling met laser en IPL
  • Camouflagetherapie: het bepalen van de juiste kleur camouflage
Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal behandelingen huidtherapie komt in aanmerking voor vergoeding via uw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- of aanvullende zorgverzekering krijgt u mogelijk een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed. Op de website van uw zorgverzekeraar vindt u het juiste overzicht van deze vergoedingen en eventuele bijbehorende voorwaarden. Hieronder vindt u links naar de websites van de meest populaire zorgverzekeraars.

couperose-behandeling
alle behandelingen

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!