age element

MESOESTETIC

ANTI-AGING BEHANDELING OP MAAT

Omdat niet alle huidtypen het zelfde zijn, hebben we bij CLEAR Skin Clinic de Age Element behandeling. Deze anti-age behandeling kan gepersonaliseerd worden met verschillende boosters en maskers en is dus volledig afgestemd op uw huidtype en huidprobleem.

Mesoestetic Age Element Treatment is een niet-invasieve esthetische behandeling die zich richt op de tekenen van veroudering. Deze behandeling maakt gebruik van een combinatie van actieve ingrediënten om de productie van collageen en elastine te stimuleren, wat helpt om fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering te verminderen.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en is vooral effectief voor mensen met een rijpere of door de zon beschadigde huid. Het kan ook helpen om de huidtextuur te verbeteren en hyperpigmentatie te verminderen.

De resultaten van Mesoestetic Age Element Treatment zijn al na enkele sessies indrukwekkend en merkbaar. Patiënten kunnen een vermindering van fijne lijntjes en rimpels verwachten, evenals een verbetering van de huidtextuur en algehele uitstraling. De behandeling is ook effectief bij het verminderen van ouderdomsvlekken en andere huidverkleuringen.

Kortom, Mesoestetic Age Element Treatment is een effectieve niet-invasieve oplossing voor diegenen die de tekenen van veroudering willen omkeren. Met indrukwekkende resultaten en geen downtime, wordt deze behandeling snel een populaire keuze voor mensen die het uiterlijk van hun huid willen verbeteren en een jeugdiger uiterlijk willen krijgen.

✔️ Verbetering celactiviteit
✔️ Neutralisatie giftige stoffen
✔️ VBescherming DNA van de huidcellen
✔️ Activatie proteïne eiwit
mesoestetic-age-element-behandeling-amsterdam
age element behandeling
DOWNTIME

Geen

TARIEVEN
BEHANDELING

– Brightening

– Firming

– Anti-Wrinkle

– Redensifying

RESULTAAT

age-element-behandeling-amsterdam

boosters

Brightening

De brightening booster is een revitaliserend, ophelderend concentraat en wordt veelal gebruikt voor veroudering bij externe invloeden.

kraaienpootjes-gezicht-verminderen
age-element-boosters
maskers

Age Element Crystal Fiber Mask

Het Age Element Crystal Fiber Mask is een vliesmasker met hyaluronzuur dat een hydraterende, opvullende en verzorgende werking heeft. Het zorgt voor elasticiteit en opspanning van de huid, het verzacht fijne lijntjes en rimpels en vermindert hun diepte, voorkomt oppervlakkige rimpels en stimuleert de collageen en elastine aanmaak. Het masker verzacht de huid en heeft een revitaliserend effect.

age-element-mesoestetic-treatment

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!