oxygen+

Een Oxygen+ behandeling is een revolutionaire huidverzorgingstechniek waarbij zuivere zuurstof en speciaal samengestelde serums worden gebruikt om de huid te hydrateren, te verhelderen en te verjongen.

Deze behandeling levert een boost van zuurstof aan de huid, wat helpt om het celmetabolisme te verbeteren, de collageenproductie te stimuleren en het natuurlijke genezingsproces van de huid te stimuleren.

De voordelen van de Oxygen+ behandeling zijn talrijk, waaronder een verbeterde huidtextuur, minder rimpels en fijne lijntjes en een helderdere, egalere teint. Het helpt ook om de hydratatie van de huid te verbeteren, waardoor het een ideale behandeling is voor droge of vochtarme huidtypes.

De resultaten van de Oxygen+ behandeling zijn indrukwekkend: klanten melden een onmiddellijke verbetering van de textuur, teint en uitstraling van hun huid. Deze behandeling is veilig en zacht, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes en kan worden gebruikt om een ​​breed scala aan huidverzorgingsproblemen aan te pakken.

Kortom, de Oxygen+ is een zeer effectieve huidverzorgingsbehandeling die tal van voordelen biedt en indrukwekkende resultaten oplevert. Of u nu het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels wilt verbeteren, de hydratatie wilt stimuleren of gewoon een helderdere, egalere teint wilt bereiken, deze behandeling is zeker het overwegen waard.

✔️ VERMINDERING DONKERE VLEKKEN
✔️ ANTI-AGING & LIFTING
✔️ VERFIJNING PORIËN & ONEFFENHEDEN
✔️ VERBETERING ACNE LITTEKENS
✔️ EXFOLIATIE & CELVERNIEUWING
✔️ EXFOLIATIE & CELVERNIEUWING
✔️ HYDRATATIE & GLOW
oxygen+-behandeling
OXYGEN+
DOWNTIME

Geen.

TARIEVEN
BEHANDELING

Snel, pijnloos.

RESULTAAT

oxygen+-zuurstof-behandeling-amsterdam

Wat is Oxygen+?

De Oxygen+ is een non-invasieve zuurstofbehandeling die huidveroudering en huidkwaaltjes tegengaat. Deze therapie zorgt voor een liftend effect, vermindert donkere wallen, vervaagt acné littekens en verfijnt de poriën.

 De 4-in-1 behandeling bestaat uit de volgende stappen:

  • Zachte exfoliatie door middel van specifiek ontworpen oxygen capsules
  • Insluizing van actieve werkstoffen
  • De huid verstevigen met quadripolaire radiofrequentie
  • De onderliggende huidlagen stimuleren met ultrasone golven, zodat de huid actieve werkstoffen beter kan opnemen

Onmiddellijk na de behandeling neemt de zuurstofvoorziening op de behandelzone toe en is een verbetering van de huidstructuur waarneembaar.

 Deze therapie is zeer efficiënt voor een liftend effect, huidverbetering, verminderen van donkere wallen onder de ogen, verbeteren van acné-littekens en verfijnen van de poriën. De behandeling bestaat uit vier onderdelen: exfoliëren en zuurstof genereren, insluizen van actieve stoffen, Radio Frequentie en ultrasound. Zuurstof heeft een ‘opvullend’ effect voor de cellen. U zult dus een instant liftend resultaat hebben. De zuurstof zal ook voor massale celvernieuwing zorgen. Dit resulteert in een aanzienlijke verbetering van de huid en eventueel littekenweefsel.

Bij de volgende stap gaan we de capsule vervangen door een massagekop. Deze gaat door vibraties actieve stoffen in de huid insluizen. Het effect kan brightening (anti-pigmentatie) of reviving (huidverbetering) zijn. De volgende stap is de Quadripollar. Door gebruik te maken van Quadripolaire Radio Frequentie gaan we de huidspanning verbeteren. De laatste stap tenslotte is de ultrasound. Deze gaat de poriën verfijnen en oneffenheden rond de ogen aanzienlijk verminderen.

hydratatie-droge-huid-behandeling

gratis huid intake

 

Heeft u een huidprobleem maar heeft u geen idee welke gezichtsbehandeling daarbij aansluit?  Geen probleem, bij CLEAR Skin Clinic krijgt u een gratis intake. Wij analyseren uw huid met een huidscan, leggen u uit welke behandeling het beste bij u past en wat onze werkwijze is. Daarna stellen we vrijblijvend een persoonlijk behandelplan op.

 

 

vergoedingen huidtherapie

ontdek onze voordelen

in goede handen

Ons professionele team is hoog opgeleid, zeer deskundig en heeft veel ervaring. Wij werken altijd veilig en volgens de laatste huidzorg richtlijnen.

hoge kwaliteit

Wij beschikken over de nieuwste medische laserapparatuur met geavanceerde technieken. Alleen de beste merken en producten zijn goed genoeg voor uw huid.

GÉÉN WACHTLIJST

Wij werken samen met diverse ziekenhuizen in de regio. Bij ons heeft u géén doorverwijzing nodig van huisarts of dermatoloog. Wij hebben geen wachtlijst en zijn direct toegankelijk. Boek een gratis intake om te starten met uw behandeling.

Gratis advies

Twijfelt u nog over welke behandeling het beste geschikt is voor uw huidprobleem? Boek een gratis intake en huidanalyse.

hygiëne

Veilig en schoon werken is een must. Wij besteden daarom veel aandacht aan een goede hygiëne in onze clinics. Tevreden klanten staan centraal.

zorgverzekeraars

Onze huidtherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapie (NVH) en tevens bij alle grote Zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat uw behandelingen vergoed kunnen worden.

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!