AFSPRAAK AMSTERDAM

KOMT U VOOR HET EERST?

Het komt vaak voor dat nieuwe cliënten niet precies weten welke behandeling het beste voor hun huidprobleem is en daardoor de verkeerde behandeling inplannen. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u daarom eerst een intake huidanalyse of een gratis intake proefbehandeling laserontharing te boeken. Wilt u tevens direct na uw intake behandeld worden? Plan dan een “intake huidadvies met geadviseerde behandeling” in.

Indien u een behandeling inboekt, is er vooraf een aanbetaling van 25% vereist (niet bij gratis intake). Deze aanbetaling wordt verrekend op de dag van uw behandeling.

BENT U AL KLANT?

Dan heeft u waarschijnlijk al een intake gehad en weet u welke behandeling u nodig heeft. U kunt direct inloggen op uw account en de juiste behandeling kiezen.

Indien u, om welke reden dan ook, niet aanwezig kan zijn op uw afspraak dient u dit minimaal 48 uur van tevoren aan te geven, anders zijn wij genoodzaakt de aanbetaling in te houden. Ook wordt de aanbetaling ingehouden indien u niet komt opdagen op uw afspraak of meer dan 15 minuten te laat komt. Wanneer u de afspraak wilt annuleren of verzetten blijft de aanbetaling geldig en wordt deze verrekend bij de eerstvolgende behandeling.

AMSTERDAM

(ACNE)LITTEKENS

Microneedling

Frax Laser

TCA Peeling

NeoGen Evo

RF Microneedling

HUIDONEFFENHEDEN

Coagulatie Zapper

NeoGen Evo

Wratten verwijderen

OOGLIDCORRECTIE

NeoGen Evo

HAARUITVAL

Mesotherapie Hair

 

 

rosacea-behandeling-amsterdam
LOCATIES

Amsterdam & Amstelveen

 

HUIDVERZORGING

Mesoestetic & ZO Skin Health

samenwerkingen

➤ Ziekenhuizen

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

 

error: Content is protected !!